reklama

Nový spôsob demokracie?

Keďže som momentálne doma na PN, tak mi neostáva nič iné, len tráviť celé dni zatvorená doma v našom trojizbovom byte. Jedinou útechou sú mi momentálne poobedňajšie vychádzky, ktoré mi nariadil môj lekár. Poviem Vám, aj ja som sa často sťažovala nato, že musím neustále tráviť všetko čas v práci a na domácnosť mi ostáva čoraz menej času. Teraz som si ale uvedomila, že by som bola radšej v práci, ako doma v posteli.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Viem, že mi lekár nariadil domácu liečbu na lôžku, ale nie je to nič príjemné. Keďže by som nemala robiť žiadne namáhavé práce, tak aspoň vyšívam pre vnukov zimné čiapky a chystám sa aj do štrikovaného svetra. Uvidím, či sa mi to podarí, a čo mi vznikne.

Podnetom, prečo som sa ale rozhodla napísať tento článok je niečo celkom iné, ako moja choroba.

Denne som sa stretávala s mnohými ľuďmi z najrôznejších kútov Slovenska a videla som rôzne pomery a vzťahy medzi ľuďmi. Keď som sa dozvedela o možnosti písania blogu, teda vyjadrovania vlastných názorov, tak som si povedala, že je to super, konečne si môžem povedať čo chcem, kedy chcem a nikto sa mi nebude zato vyhrážať. Zaskočila ma však jedna vec. Už dlhšiu dobu mi ľudia, ktorí píšu články na blog konkurenčnej pravdy písali, že sa začínajú cítiť obmedzení. Neviem, možno je to podľa niekoho celkom normálne, ak musíte o sebe poskytnúť skutočne všetky osobné informácie a dokonca najnovšie už aj telefónne číslo, ale mne to až tak normálne nepríde.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mnohí blogeri u našej konkurencie začali písať články, v ktorých sa verejne sťažovali na nové podmienky. Niektorí ako mi sami povedali /napísali/ boli adminom napomínaní a niektorým boli ich blogy zmazané. Jedna moja známa, mi dokonca povedala, že jeden nemenovaný pán, ktorí písal články v ktorých sa verejne priznal k tomu, že vo voľbách volil stranu SAS bol neustále napomínaný a karhaný.

Okrem toho, tento človek žije na východe Slovenska, a dosť otvorene písal vo svojich článkoch o rasovej neznášanlivosti a o skutočných činoch, ktoré sa na východe Slovenska dejú.

A viete čo sa stalo s blogom tohto pána? Nuž jednoduchá vec, blog bol zružený adminom. Žeby toto bol skutočný prejav demokracie, svojprávnosti a slobodného vyjadrovania názorov? No neviem, každý nech to posúdi sám.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ja som len chcela takto verejne pána Ladislava pozdraviť a zaželať mu, aby skúsil šťastie na inom portáli, možno aj práve tu na sme, pretože tu sloboda slova skutočne existuje, začo verejne ďakujem nielen adminom, ale aj majiteľom portálu!

Katarína Malovcová

Katarína Malovcová

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obycajna zena ktora rada cita knihy rozneho zanru a momentalne vyplna volny cas pisanim blogu Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu