reklama

Občas mám pocit, že bulvár je pritvrdý

Včera počas obedňajšej prestávky som si vzala do rúk noviny a v rýchlosti som si prečítala najdôležitejšie udalosti dňa. Zakočila ma však jedna správa, ktorá sa objavila vo všetkých médiách. Tragická havária, pri ktorej Dara Rolins usmrtila človeka.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Daru Rolins si pamätám ešte ako malé dievčatko, teda Darinku Rolincovú, ktorá bola vždy usmiata, veselá a krásne spievala. Musím povedať, že z nej vyrástla krásna žena, ktorá si získava svojim spevom, šarmom a krásou srdciach mnohých z nás.

"V sobotu v neskorých nočných hodinách usmrtila Dara Rolins muža vo veku 60 rokov, ktorý bol na mieste mŕtvy. Dara sama privolala políciu". Prečítala som si tri rôzne denníky, a vo všetkých som čítala o tejto nemilej správe. V jednom denníku písali, že na vine bola Dara, v inom, že vinníkom nehody je mŕtvy muž, ktorý prešiel do protismeru, v ďalšom písali, že vinník zatiaľ nie je známy. Takže mohla som si spraviť vlastný úsudok, kto je za nehodu vinný. Jedno je však isté, stala sa smrteľná nehoda, a tá život mužovi nevráti, a Dare zostanú teraz len nepekné spomienky, a možno aj nočné mory. Neprajem takéto niečo nikomu. Musí to byť naozaj veľmi zdrvujúce nielen pre rodinu mŕtveho muža, ale aj pre Daru. Čo ma však mrzí, že hneď po nehode boli všetky noviny plné tejto správy, akoby to bola dáka senzácia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vtedy som si povedala, že namiesto čítania týchto zlých a negatívnych správ by som mala radšej vziať do rúk dobré knihy, z ktorých by som mala asi oveľa väčší úžitok, ako zo zlých a možno aj nesprávnych ale pritom zaručených nových správ. Doteraz nikto nevie, ako to vlastne bolo, a čo sa stalo, všetko sa ukáže až po určitom čase. Takže lepšie bude počkať si na stanovisko polície k celému prípadu.

Katarína Malovcová

Katarína Malovcová

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obycajna zena ktora rada cita knihy rozneho zanru a momentalne vyplna volny cas pisanim blogu Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu