reklama

Prečo?

Keď som sa včera vrátila domov z nemocnice, nevedela som, čo budem robiť celý deň doma v posteli, len tak ležať a nič nerobiť, nato ja zvyknutá vôbec nie som. Potom ako som dopísala článok, zapla som si televíziu a práve dávali mimoriadne spravodajstvo. Obrovská tragédia, počty zranených a mŕtvych sa neustále menili bolo to niečo strašné. Dovolím si preto aj ja pár slovami napísať o tejto tragickej udalosti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Osem mŕtvych, dvanásť zranenách, taká je bilancia včerajšej prestrelky v Bratislavskej Devínskej Novej Vsi.... Životy mŕtvym už nikto a nič nevráti. Čo sa udialo v hlave strelca, tak to si nikto z nás nedokáže predstaviť. Strelec je mŕtvy, sám spáchal samovraždu, dôvod prečo tak konal si odniesol so sebou do hrobu. Medzi zranenými bolo aj malé len trojročné dievčatko, ktoré sa stalo terčom útoku šialenca. Stav dievčatka, ktorého zasiahli črepiny nebol našťastie až taký veľmi vážny a rodičia si ho vo večerných hodinách odviezli domov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ihneď zasahovala polícia, prišiel minister, riaditeľa polície, každý, kto len mohol. Ihneď bol vytvorený špeciálny tím pracovníkov, ktorí mali na starosti celý prípad. Prišli aj lekári, hasiči, psychológovia a iní. O pomoc zo strany psychológov neprejavil nikto z rodín obetí a zranených záujem.

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi od včerajšieho pobedia zapaľujú sviečky pred domom, kde sa udiala tragédia. Teraz len môžeme všetci dúfam a veriť, že podobná tragická udalosť sa už nikdy nezopakuje. Pretože ak sa nad celou tragédiou len trošku zamyslíme, asi nás ako prvé napadne, ako je možné že útočník mal pri sebe strelné zbrane a také množstvo nábojov. Ako je to vôbec možné, kto je za to zodpovedný....

Katarína Malovcová

Katarína Malovcová

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obycajna zena ktora rada cita knihy rozneho zanru a momentalne vyplna volny cas pisanim blogu Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu