reklama

Vzdávam to. Dovidenia!

Posledné slová na slovenskej pôde. Nie sú určené pre to, aby ich ľudia čítali s hlbokým filozofickým porozumením. Sú to posledné pocity a vety obhajoby mojej osoby a duše.. Prepáčte, no na našom území, som to nezvládal...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Vlak meškal polhodinu. Tentokrát som mu za to vďačný. Prečo? Pretože to boli moje posledné minúty na území Žiliny. Následne ma čaká ešte pár hodín v Bratislave. A čo potom? Kontroly, nástup do lietadla a dvojhodinový let do Londýna.

Možno si myslíte, že tam idem s vidinou anglického sna, no opak je pravdou. Chcem naštartovať naplno roky môjho budúceho života. Priniesť sebe, rodine a spoločnosti prínosy v tom, v čom si myslím, že som dobrý. Chcem pracovať, študovať a obohacovať svoje telo i dušu o možnosti, ktoré mi Zem ponúka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nepredstavoval som si, že mi bude robiť taký problém opustiť naše malé Slovensko. Za dvadsať rokov mi však k srdcu prirástlo. Bohužiaľ, mi nedáva možnosti, ktoré potrebujem a tak ako indiáni blúdiaci krajinou a hľadajúci obživu i ja hľadám priestor a cestičky pre naplnenie mojich túžob.

Mám ťa rád Slovensko! Prepáč, ale moje kroky musia ísť ďalej ...

Marek Jánoš

Marek Jánoš

Bloger 
  • Počet článkov:  32
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Marek, mám 20 rokov a svoj život sa snažím žiť naplno. Po strednej škole som si našiel ihneď prácu, osamostatnil sa od rodiny a začal sa vo voľnom čase vzdelávať v literatúre, písaní a histórií.V mojom živote je jednoznačný základ láska a opora. Rád posedím s kamarátmi pri nejakom zaujímavom dialógu, no pivko nesmie chýbať. To by bolo v rýchlosti z mojej strany asi všetko. Pekný deň. Zoznam autorových rubrík:  ZačiatokMoja tvorbaIné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu