reklama

Drobaky_na_ceste

Sme dvojica mladých ľudí ktorá sa rozhodla precestovať aj so svojimi psíkmi ex-útulkáčmi Slovensko krížom krážom a navštíviť čo možno najviac zaujímavých miest, a popri tom aj vyzbierať niečo pre útulkáčov :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

DroBáki to sme Ja, Zuzana a naši dvaja útulkáči Drobec a Baki, rozhodli sme sa stráviť dovolenku objavovaním krás Slovenska na našej starej Felícii - meno džoni a popri tom vyzbierať pár prepotrebných vecí pre vybrané útulky.

 Zuzana je milovníčka psíkov, a ja milujem jazdu v aute, obaja radi chodíme na výlety, a necháme sa fascinovať nádhernou krajinou. Premýšľali sme ako stráviť letnú dovolenku, chceli sme ísť najprv do Chorvátska, no mali sme trochu obavy, čo ak sa nám rosype auto u našich južných susedov a tak sme sa rozhodli, že precestujeme Slovensko. A precestujeme ho aj našimi psíkmi a urobíme pri tom aj niečo pre útulky (Zuzana chodí pravidelne pomáhať do útulkov, ja som sa ku tomu dostal skôr náhodou, takou náhodou akou sme vyše pred rokom začali spolu zo Zuzanou bývať, ale o tom niekedy inokedy).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Náš plán je jednoduchý, precestovať Slovensko, prinášať fotky a informácie o tom ako sme sa kde cítili, čo jedinečné sme zažili, a ukázať tak, že dovolenka na Slovensku môže byť krásna a že môžte vyraziť aj zo svojimi štvornohými miláčikmi. Budeme radi ak si o nás niekedy prečítate a ak nám pomôžete vyzbierať pár vecí pre útulkáčov (samozrejme nefinančných, všetky náklady spojené s cestou a drobákmi si hradíme sami).

Ak chcete o nás vedieť viac, kliknite na fb: na Drobaki_na_ceste, nájdete tam ďalšie informácie, fotky ale i videá z našich ciest :) Majte krásny deň.

Marek Lackovič

Marek Lackovič

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Sme dvojica mladých ľudí ktorá sa rozhodla precestovať aj so svojimi psíkmi ex-útulkáčmi Slovensko krížom krážom a navštíviť čo možno najviac hradov, zámkov, prírodných a kultúrnych pamiatok, a popri tom aj vyzbierať niečo aby sa trochu zlepšil život psíkov v útulkoch Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu