reklama

Matovič po prvé, po druhé, predané

V poslednej dobe často premýšľam o tom, aké vzdelanie by mal človek  mať, aby porozumel  aspoň okrajovo  a v hrubých  rysoch dianiu  okolo nás.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (27)

Doteraz som si, naivná, myslela, že ak sa človek dostane do vysokej politiky, rozumej minimálne do parlamentu, môže ovplyvňovať chod vecí verejných najmä vtedy, ak patrí do vládnej koalície. Byť súčasťou koalície znamená mať dosah na riešenie problémov. Si myslím.

Opozícia má obmedzenú možnosť vplývať na dianie, na prijímanie zákonov, odvolávanie nepopulárnych ministrov a pod. Ostáva jej iba úloha upozorňovať na to, čo aktuálna vláda nerieši, zle rieši, zanedbáva . ....

Preto mi uniká logika otvoreného listu poslanca Matoviča a obyčajných ľudí premiérke a ministrom.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Verím poslancovi Matovičovi a obyčajným ľuďom, že tak, ako všetko fungovalo v uplynulých rokoch , nebolo dobré pre väčšinu národa a zatiaľ sa toho veľa nenapravilo .Či niekedy vôbec..?

Neverím, že poslanec Matovič musí výhrady voči práci vlády riešiť blogom. PREČO BLOG?  Možno si nevšimol, že je súčasťou vládnej štvorkoalicie a ako poslanec má právo podávať návrhy zákonov, vyjadrovať sa k predloženým, hlasovať za ne či proti nim a ktovie čo ešte. Ak sa pánovi poslancovi nepáči chaos, nech od neho upustí predovšetkým on. Jeho „výkony“ na parlamentnej pôde nie sú z tých, ktoré by politickú scénu upokojovali.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Preto by som navrhla jeden drobný pozmeňujúci návrh: poslanec Matovič nech sa učí diplomacii a nám ostatným ostáva nutnosť sa trochu dovzdelávať z psychológie a z najmä z psychiatrie.

Zdržal sa niekto hlasovania?

Mariana Nagyová

Mariana Nagyová

Bloger 
  • Počet článkov:  136
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som žena - veselá, rozumná, nervózna, hysterická, milujúca, panovačná, kamarátska,vtipná, hašterivá.... Zoznam autorových rubrík:  moji rodáciaj taképele meleNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu