reklama

Včera bola na Slovensku objavená nová jednotka

A tak som si uvarila čajík a hor sa do pozerania Superstar.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Mám rada formáty ako je Superstar, kde si divák môže odsledovať vývoj človeka, ľudí, tu teda hlavne čo sa spevu týka. Niektorí majú talent, len ich treba niekam postrčiť, ukázať im smer. Niežeby som bola fanatik, ktorý sleduje každú časť či dokonca bulvár, kto, s kým, kde a za čo, pre čo a prečo a vlastne už s niekým iným a tak. No včerajšia časť kastingov ma dostala.

Včera bola na Slovensku objavená nová jednotka, jednotka HLUCHU. Jednotka Hluchu sa počíta v percentách, 100 % je základ. Tento základ si zaslúži byť od včera blonďavá katastrófa. Takže BK. Málokedy je BK viac ako sto percent, väčšinou sa zmestí do 100. Napríklad ja, ja som na takých 58 %, ale keď sa veľmi snažím tak aj 76 %. Veľmi potichu - v tom prvom prípade - ešte zvládam spievať mojmu drahému večer do uška, v tom druhom radšej spieva on mne :) Ako je to v takomto prípade s BK? mnooo, takú lásku si ani neviem predstaviť :)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A čo vy? ako ste na tom s hluchom?

Marie Mariani

Marie Mariani

Bloger 
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som hyperaktivny cloviecik, ktory si z casu na cas vylozi nohy na stol a rozmysla o zmysle zivota chrusta. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnévztahyrodinaspolocnostNEW BREATHkulturaMojeTulaveTopankyVARENÍ, PEČENÍ

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu