reklama

Čas ísť do ulíc

Dlho sme čakali na Gašparovičovo vysvetlenie nevymenovania riadne zvoleného generálneho prokurátora. Tak nejako som si naivne myslel, že vie o ňom niečo viac ako sa povedalo doteraz, niečo čo jeho konanie aspoň čiastočne ospravedlní. Jeho list však ukázal, že vie toho ešte menej a čo viac ani to čo bolo povedané doteraz v neprospech Čentéša nedokáže dôstojne pozliepať dokopy aby pri tom nevyzeral ako Kolesík po viacnásobnej lobotómii.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Až doteraz to bol hlavne smiešny starý ujo, ktorého sme doma nebrali vážne. Horšie bolo keď sa jeho bľabotanie snažili dešifrovať v zahraničí.

Sranda skončila. Gašparovič si môže ficovoľne nevymenovať Generálneho prokurátora a naše súdnictvo mu to samozrejme odobrí. My našťastie svojvoľne môžeme dať verejne najavo čo si o ňom myslíme. Pôjdem pozrieť do hračkárstva či ešte majú toho húpacieho koníka. Aspoň v niečom mal ten Malchárek pravdu.

Marian Jánoš

Marian Jánoš

Bloger 
  • Počet článkov:  97
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Fanúšik vedeckého skepticizmu Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáKontroverzné témyPolitické komentárePohrebisko povier a šarlatánovDiskusia namiesto diss-kecieChrumkavá vedaMix

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu