reklama

Sedemmíľové čižmy

Toto môže byť príspevok napríklad o tom, prečo niektoré ženy tak rady nosia balerínky, alebo o tom, v čom sa nechodí do hory. Snáď si v tomto príbehu každý nájde niečo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Predstavte si, že som zrazu mala čas aj neodolateľnú chuť vybehnúť na bajku do lesa. Samozrejme ísť na bajku do lesa neznamená, že si z mesta statne odpedálujem niekoľko kilometrov, aby som si v hore potom odkrútila ďalšie. Keď mám čas a chuť ísť na bajku do lesa, znamená to, že pedálujem až v lese, a tam sa, samozrejme, odveziem autom. Športovať je v móde, ale netreba s tým preháňať.

Bicykel som do kufra naskladala za pár minút a vychystať seba… no, to mi trvalo už o niečo dlhšie. Zbalila som si úbor a obliekla si niečo úžasne športové. Sukňa a balerínky sa do lesa hodia asi ako lekvár k rezňu, ale ja som šla do toho lesa predsa autom a v balerínkach sa dobre ovláda spojka aj plyn. V balerínkach sa šoféruje báječne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

„Asi som si zabudla botasky,“ zabedákala som, keď som sa po polhodinovej ceste z mesta prezliekla do svojho cyklistického dresu, ktorý nebol ani cyklistický, ani dres, ale tá kombinácia vyzerala celkom športovo a šik.

Chvíľa napätia.

Môj cyklotréner, ktorý sa ku mne na bajkovačku zvykne občas, a dokonca aj dobrovoľne pridať, prevrátil niekoľkokrát po sebe oči a pofrflal si. Ako keby nám presne to malo pomôcť.

„Zober si moje,“ vytiahol zrazu naradostený z kufra nejaké tenisky. Chlapčenské. Minimálne o dve čísla väčšie.

Dievčatá si chlapské tenisky asi neobúvajú bežne a mne vtedy docvaklo, že prečo. Sú ozrutné, hlavne keď sú o dve čísla väčšie, a ja som v tých „svojich“ vyzerala ako v plutvách. Vôbec sa mi nehodili a vyzerala som v nich dosť zle.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V lese ale bolo fantasticky a keď tesnú dievčenskú obuv vymeníte za chlapské botasky, je to pre nohy neopísateľná úľava. Snažila som sa teda sústrediť sa na lesný kopec pred sebou a nie na topánky, ktoré pravdepodobne zaujali nejedného proficyklistu idúceho z kopca oproti mne.

 „Šla si ako šarkan,“ usmieval sa pochvalne môj úžasne trpezlivý tréner rekreačnej horskej cyklistiky.

„To preto, lebo si mi dal svoje sedemmíľové čižmy,“ poďakovala som mu za nevšedný zážitok, prezúvajúc sa do svojho obľúbeného štandardu. 

Naozaj Ti ďakujem. Topánky mi ešte nikto nepožičal.

Marianna Petrová

Marianna Petrová

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Živí ma práca s textom. Takým, ktorý napísal či preložil niekto iný. Je to skvelá práca, ale občas túžim niečo také pekné napísať aj ja. Rada spím, vyučujem angličtinu a učím sa blogovať. Poteší ma, keď sa vám to, čo tu napíšem, bude páčiť. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu