reklama

Belasá šľachta?! Stredovek!

Toto predsa nie je futbal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (45)


Títo ľudia si nezaslúžia byť nazývaní fanúšikmi a tobôž nie fanúšikmi majstra. A nazývať sa šľachtou? Nehorázne od tupých hláv plných vulgarizmov a bitky. V derby zápase je to tiež niečo nechutné, ale dá sa to ako tak pochopiť. Ale toto?!?!?! Oslavy titulu?? Priateľský zápas s kvalitným mužstvom. Môžu sa prísť pozrieť ľudia, čo majú radi kvalitný futbal, ale po tomto sa už ani priateľský zápas nemôže nazývať priateľským.

Oslavy titulu podľa mňa majú vyzerať inak ako rozbíjanie reklamných panelov, ktoré boli použité aj na boj.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Usporiadateľská služba to tiež mohla vyriešiť lepšie. Pašovanie svetlíc nerobí Belasím dementom žiaden problém, „Securities" bolo v pomere ku fanúšikom asi 1: 500 a nemali šancu zastaviť tento dav.

Heslo SFZ: Spojme sa pre futbal. A „fanúšikovia to do bodky plnia. Spájajú sa, len neviem či pre futbal, alebo pre bitku. Všade na svete už majú databázy ľudí, ktorí majú zákaz vstupu na štadión, len u nás je to trochu inak. Kluby aj zväz sa bijú o každého diváka a je už jedno, či je aj fanúšik, alebo iba agresor a provokatér.

Chcem sa ospravedlniť ľuďom, ktorých sa to dotklo, aj keď to nie je ich prípad. Tento článok je smerovaný len na tých „fans," ktorí kazia image klubu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A tak, spojme sa pre slušný futbal!

Martin Biroš

Martin Biroš

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som mladý- 16ročný študent Gymnázia v Giraltovciach s cieľom dostať sa na žurnalistiku. Hrám futbal a teším sa z každého slnečného dňa:D...Som brutálny optimista, hoci v poslednom čase začínam na sebe badať znaky pesimizmu, no to je len dočasná porucha..dufam:) Zoznam autorových rubrík:  Liga majstrovSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu