reklama

Živá voda pre Sašku

Dnes sme nášmu jedásťmesačnému synčekovi spolu s jeho mamou vytiahli s ústočiek dve kovové spinky, tie malé kramličky na zopínanie papiera. Poznáte ich, také malé, vôbec si ich pri postieľke na zemi nevšimnete. Nemusím hovoriť ako sme sa preľakli. Prehltol už nejakú ? Veď to bolo len pár sekúnd... Čo teraz robiť ? Pani doktorka nás ukľudnila a odporučila nám sledovať jeho prejavy počas nasledujúcich najbližších dní - z najväčšou pravdepodobnosťou nič neprhltol, keďže nekašľal ani nemal dýchacie problémy ani žiadne iné náznaky, že by niečo nebolo vporiadku. Dúfajme. Poriadne prezrieme znova celú izbu, znova prejdeme zásuvky, vyradíme a schováme všetky potenciálne nebezpečné predmety. Aj keď určite prídu ďaľšie "zimomravé" momenty, ktoré nám život a naše batoľa pripraví, týmto by naša kramličková bábätkovská starosť mala skončiť. Nie vždy je to však také jednoduché.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (44)

Saška Wágnerová z Kremnice neprehltla kramličku, ani gombík, ani si neudrela hlavičku pri páde z postele. Má rakovinu. Ani nie dvojročné
dieťatko má nádor tak blízko pri srdiečku, že jedinou možnosťou pre ňu je nákladná operácia, na ktorú sa podujal až detský onkologický špecialista v ďalekých Spojených štátoch. Cena za život milovanej dcérky je 100 000 USD.

Ako čerstvý otec viem, čo sú bežné aj vážnejšie starosti s malým trpaslíkom. Ťažko je mi ale napriek tomu predstaviť si situáciu, v ktorej sa ocitli Saškiny rodičia a Saška sama. Je to pravdepodobne jedna z tých situácií, kedy by som asi odhodil svoj často skeptický postoj k spoločnosti a jej ochote a sile meniť veci. Asi by som sa rozhodol veriť, že keď sme schopní dosahovať rôzne obdivuhodné osobné ciele, keď dokážeme poraziť svoje zlozvyky a neduhy, ba čo viac, keď dokážeme spolu dosiahnuť zmenu politického režimu, alebo odstaviť neschopnú vládu, že spolu dokážeme nazbierať i stotisíc kvapiek živej vody pre Sašku. Kúpiť jej šancu, ktorú všetci... žijeme.

Pripojte sa ku mne a mnohým ľuďom, ktorí veria na zázraky a pomôžte prosím, kto môžete, tejto krásnej slečne na na to určenej webstránke:

www.saskawagnerova.sk

ĎAKUJEM

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

p.s. info pre priamu pomoc:

Číslo účtu: 5319848030/5600
IBAN: SK 1556000000005319848030
BIC - SWIFT Kód banky: KOMASK2X
Názov banky: Dexia banka , a. s., Žilina, Slovakia
Názov účtu: Alexandra Wágnerová

Martin Huba

Martin Huba

Bloger 
  • Počet článkov:  35
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Sem tam niečo napíšem, sem tam nahrám. Sem tam si vezmem voľno, ale nikdy sa nenudím. Zoznam autorových rubrík:  Mojimi očamiVeci verejnéPoéziaSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu