reklama

Chromozóm 8

Jedným zo základných etických princípov v medicíne je v prípade neznámych fenoménov princíp predbežnej opatrnosti, ktorý rôzne subjekty a individuá vo svojom ťažení proti zotročení ľudstva falošnou pandémiou ignorujú.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V súčasnej situácii je úplne legitímny. Je úplne jedno o aký argument ide, za všetkým su ilumináti, tajné spoločenstvá, celosvetové spiknutie a všetko ostatné je klamstvo.

Nedávno sa jeden "popularizačný" web zameral na sekvenciu CTCCCTTTGTTGTGTTGT v protokole WHO pre Real-time RT-PCR analýzu ochorenia Covid19. Protokol odkazuje na článok z 23. januára 2020, kedy protokoly pre PCR analýzu Covid19 ešte len vznikali. Nie je to jediný doteraz existujúci protokol a zároveň neexistuje povinnosť používať len tento protokol.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To, že protokol na test vírusu obsahuje časť sekvencie, ktorá je na prvý pohľad zhodná s tou v ľudskej DNA je ojedinelé ale ako je to rozobrané v tomto blogu twitter.com /JFGariepy /status/ 1297269203762905089 nie je to vzácnosť. Navyše, Sars-Cov2 je RNA vírus a na svoju reprodukciu potrebuje enzým reverzná transkriptáza. Chromozóm 8 je tzv. autozóm, tak, že u všetkých zdravých ľudí je v podstate rovnaký.

Na to aby laborant realizoval test spoľahlivo, vzorka musí byť vyčistená od všetkých prímesí, ktoré s vírusom nesúvysia. Protokol s ktorým pracuje musí poznať a musí vedieť, za akých okolnosti môže vyjsť test falošne pozitívny alebo falošne negatívny. Tiež sa robia aj kontrolné testy. Samotný protokol musí byť navrhnutý tak aby bol test dostatočne citlivý a pravdepodobnosť chybného výsledku bola minimálna. Ináč by to bolo prinajmenšom plytvanie časom a prostriedkami... Pointou protokolu je určiť postup a sekvenciu, ktorá je pre ten vírus charakteristická a funguje ako odtlačok prsta. Týmto spôsobom ho je možné, ak je prítomný vo vzorke identifikovať. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ako môže taký falošne pozitívny výsledok vzniknúť?

Sometimes one “test” is actually a combination of multiple tests. These are called multiplexed tests and they aim to detect two or more different parts of the virus genome, sometimes with other targets included ensuring the test is working. A multiplex test can behave a bit differently sometimes

Tak, že nie, nie je to tak, že všetci sú "psychopati" a len čitatelia toho webu "normálny" ... To je typycká črta takýchto webov, vytrhnúť z kontextu, prekrútiť a zveličiť ... a zneužívať ľudí, ktorý už sú frustrovaný a znepokojený súčasnou situáciou.

A áno problém s falošnou pozitivitou existuje, hlavne ak sa použijú čínske testy, a zistí sa, že sú vadné... 

Prečo sa tí "aktivisti" nezaujímajú o možnosť falošne negatívneho testu? O prípadné úmrtie chorého človeka, ktorému sa dalo zabrániť? Zároveň sa tak môže zbytočne nakaziť ošetrujúci personál a spolupacienti. Na tom sa už asi ťažko dá robiť nejaká "agenda", všakže?

Martin Kovalik

Martin Kovalik

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  1x

„Vo svojej podstate sme vsetci ľudské bytosti. Máme rozdielny odev, odlišné profesie, ale všetci sme ľudské bytosti. V mnohých prípadoch pociťujú ľudia radosť, šťastie závyslace na peniazoch a materiálnych hodnotách. Považujem to za chybu. Mali by sme pochopiť, že skutočný zdroj uspokojenia, radosti, šťastia je úzko spätý s pokojom duše.", Dalajláma - Tvorcom hodnôt je človek. Hodnoty majú človeku uľahčovať život. Ak sa nejakou hodnotou váži ľudský život, mala by zaniknúť. - „Medzi rozumom a rukou musíš mať srdce", Metropolis (1927)LIES KILL, TRUTH SAVESThe Chinese Communist Party’s coverup led to a pandemic that now threatens the lives of people around the globe.ccpvirustruth.com/?utm_source=theepochtimes.comStopCommunistChina.com petition featured on Fox Newshttps://www.youtube.com/watch?v=YAIfMBrFnoohttps://stopcommunistchina.com Zoznam autorových rubrík:  Nezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu