reklama

Na Slovensku opäť nevyhral zdravý rozum!

Keď som sa ešte pred voľbami pýtal svojich známych koho idú voliť, väčšinou bola ich odpoveď: "Ivetu". Tí, čo podporovali "Iča blatníka", dostali samozrejme otázku prečo. Najčastejší argument: "JA NEVIEM"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (36)

Tieto voľby ma dokonale presvedčili o dvoch veciach. Po prvé, že internet sa už aj u nás stal mocným nástrojom, kde sa ľudia neskrývajú za anonymitu a prejavujú naplno svoje názory. Je to krásna vzorka. Na ovládanie internetu (a tiež písanie článkov) potrebujete minimálne priemernú inteligenciu. Je pekne viditeľné, do ktorých politických vôd sa táto komunita zaraďuje.

Ďalšou vecou sú strašné praktiky Gašparovičovho volebného tímu. Útoky na Radičovej súkromný život, poukazovanie na maďarských voličov, podplácanie voličov, boj proti vzniku SR, forma podpory zo strany vlády, billboardy o Csákym,... Všetky tie svinstvá a urážky. Morálka, či už je, alebo nie je vecou dohody, je na Slovensku úplne bezpredmetná. Najhoršie však je, že toto ľuďom imponuje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tento národ je úplne biedny. Nekonzistentný a bez čo i len krátkej pamäte. Gašparovič je deduško bez názoru. Nedokáže poriadne plniť svoje prezidentské povinnosti. Je to neschopný oportunista, Ficov psík na vodítku. Človek, ktorého Havel vyhodil z postu generálneho prokurátora, kvôli neschopnosti. Tento človek nám nemá čo vládnuť. Na Slovensku nevyhral zdravý rozum, ale neinformovanosť a hlúposť.

Takže zase nebudeme mať päť rokov poriadneho prezidenta.

Obrázok blogu

nadkolesie nadkolesie

Martin Šimko

Martin Šimko

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Milujem svet a svet miluje mňa... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu