reklama

Matovičova atómová bomba zlyhala

Vyzerá to tak, že atómová bomba plošného testovania v septembri, ktorú náš, prepytujem premiér, veľkohubo oznámil na zasadaní v Bruseli nevybuchla tak, ako si to Matovič predstavoval.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Nie je to nič nové, veď teatrálne vyhlásenia nových a nových zázračných riešení sa míňajú účinku a výsledok je, že sme najhorším štátom na svete v počte mŕtvych na počet obyvateľov. Tomu čo sa deje na Slovensku už nerozumejú ani vedci. Krajčí už vôbec nie a hygienik len hľadí na to more a čaká ďalšiu vlnu. To čo sa na Slovensku v boji s COVIDOM z úrovne vlády predvádza je prehľad nekompetentnosti a chaosu. To, že dnes vystúpil poslanec Miroslav Kollár z koalície je len vrchol ľadovca nespokojnosti viacerých koaličných poslancov. Matovič už nielen že vyrába chaos, napáda SAS ale ani nechce pochopiť nefunkčnosť jeho atómovej bomby – celoplošného testovania. On svojím narcizmom, pomstychtivosťou, manažérskou slepotou a nekompetentnosťou už ohrozuje celú spoločnosť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Igor Matovič sa nikdy nemal stať premiérom tejto krajiny. Nemá na to žiadne predpoklady ani odborné, ani manažérske a žiaľ ani ľudské. Jeho zotrvávanie vo funkcii je neakceptovateľné. Poslanci strany OĽANO by mali nájsť v sebe odvahu a prehodnotiť to, že ho podporujú vo funkcii predsedu vlády. Mali by si uvedomiť, že už dávno nastala chvíľa keď je treba povedať, že "kráľ je nahý". Máme na čele vlády človeka opitého mocou, neschopného zmeniť doterajší stav, ktorý nevie urobiť štátnický krok priznať si, že aj on už vystúpal do funkcie na ktorú nestačí. Rútime sa po dráhe chaosu do ešte horšieho nešťastia a preto je treba konať. Áno, koalícia musí vládnuť ďalej a na to stačí len výmena predsedu vlády a pár ministrov (Krajčí, Mičovský). Netreba žiadne predčasné voľby. Je to v rukách poslancov OĽANO v parlamente, oni majú v rukách žetóny na rekonštrukciu vlády.

Martin Sukupčák

Martin Sukupčák

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  95
  •  | 
  • Páči sa:  5 061x

Životné krédo: "Planétu Zem máme len požičanú od našich detí". Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu