reklama

Banda tupých hláv.

Nie je to iba pieseň, ale aj obraz dneška s alternatívnym názvom „nenormálne normálni“.

Banda tupých hláv.
Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Citát minulého týždňa znie: „Som hetero. Som muž a cítim sa ako muž“. Autor IM. V doslovnom zmysle to znamená som kto som, mám správne pohlavie a podľa toho sa aj cítim. Priam biblická prirodzenosť, kryštalická čírosť a rýdzosť zlata. Nenormálna normálnosť. So zakódovaným posolstvom, kebyže sú všetci ako ja, k žiadnej vražde na Zámockej nedôjde. Rozsudok znie, obete sú vinné. Mala si na sebe sukňu nad kolená a oholené nohy? Nečuduj sa, že si bola znásilnená. Nie si obeť, ale vinníčka a ten, kto ťa znásilnil si nezaslúži trest, ale metál ako ruský vojak na Ukrajine. „Som gay. Som žena a cítim sa ako muž“. A čo teraz? Mám sa hodiť pod vlak alebo vymyslíte nejaké nové lieky alebo terapiu, prípadne liečbu elektrošokmi? Zavriete ma na pár mesiacov a zmením sa, budem šťastný ako blcha a budem ako vy. Nenormálne normálny. „Som hetero, som muž a cítim sa ako muž....a tupý ako vedro gleju som“.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

„Oni patria do ústavu nie na ulicu, vždy to boli úchyláci, nemali tu diagnózu nikdy vylúčiť“. Autor BK, tohto času druhý najvyšší ústavný činiteľ. Samozrejme, nemyslel homosexuálov ako vysvetlil. Iba konkrétnych ľudí na pochode, ktorí sa nenáležite správali. Zhodou okolností to boli homosexuáli, no a čo? Nuž, iba to, že práve homosexualitu vyradila americká psychiatrická asociácia v roku 1973 z diagnostického a štatistického manuálu na základe vedeckých výskumov. V roku 1993 odoberá homosexualitu zo zoznamu porúch aj Svetová zdravotnícka organizácia. Výhovorky sú teda márne, vieme koho BK myslel, nad kým sa pohoršoval. A vlastne aj prečo klamal a klame. WHO sa mýli, on vie čo je normálne a čo úchylné. Píše si s násť ročnými s ťažkým osudom z Čistého dňa?! Nerobí to verejne, iba v súkromí. Može teda a  nevedomky priznáva, možno som úchyl, ale iba v súkromnom živote, teda verejne úchylný nie som a správajte sa ku mne korektne. Omieľame dookola, že má 12 detí s desiatimi ženami?! Kebyže má 12 detí s desiatimi mužmi, vraj by sme si to podľa neho ani nevšimli. Asi ani nie, dozaista by so svojou diagnózou čosi robil. A hlavne by nebol predsedom parlamentu. Nenormálne normálny.

Martin Turčan

Martin Turčan

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  92
  •  | 
  • Páči sa:  2 028x

Srdcom východniar, ale zo Spiša, nie Šariša :-) V súčasnosti žijem a pracujem v metropole Severu - Žiline. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu