reklama

Chaos

Chaos je všade okolo. Každý v ňom musíme nájsť svoju cestu...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
Obrázok blogu

Spomínam si na staré dobré časy, kedy prvý školský deň na základke aj na gympli trval sotva hodinu. Dnes som si odstál na študijnom oddelení vyše hodinu len preto, aby som dostal známku na študentský preukaz a pečiatku, že som splnil všetky podmienky pre postup do tretieho ročníka. Samá byrokracia, zbytočná administrácia. Veď načo je nám potom akademický informačný systém, ktorý nad nami bdie svojou vše(ne)mohúcnosťou?!

 Deň sa však ešte zďaleka neskončil. Pobehal som skoro celú školu, aby som si skompletizoval rozvrh. Doteraz sa to úplne nepodarilo. Škrípe ako nenaolejované pánty. A taký zvuk vie byť naozaj otravný. Ani nechcem vidieť ostatné dni, keď sa už ten prvý začal chaoticky. Teória chaosu vie byť aj užitočná, ale myslím, že len vtedy, keď sa samy dobrovoľne rozhodneme byť jej vyznávačmi a nájdeme si v chaose svoj vlastný poriadok. 

Maťo Chudík

Maťo Chudík

Bloger 
  • Počet článkov:  203
  •  | 
  • Páči sa:  37x

Rád sa ponáram do sveta veršov, fotografie a hudby... Som autorom básnických zbierok: Ukryté v dotykoch, Cestovný (ne)poriadok, Precitnúť, Za tajomstvom očí. Zoznam autorových rubrík:  BásneTexty piesníBásne pre detiEpigramyHaikuAforizmyOmrvinky dňaNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu