reklama

99% či 1% - vzdávame sa našich bilbordov za poznanie pravdy

Za 22 rokov politici Slovensko neuveriteľne rozkradli. Preto najdôležitejším cieľom hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti je zabrániť politikom Slovensko viac rozkrádať. Sami vidíme, ako dopadlo to, že sme dlhé roky politikom len slepo verili. Tieto voľby budú preto úplne iné - ľudia už nechcú voliť mačku vo vreci, ľudia už nechcú veriť len planým sľubom, chcú skutky, chcú dôkazy. Len preto som podstúpil vyšetrenie na detektore lži priamo u prezidenta Európskej asociácie detektorových spoločností. Len preto, lebo nechcem byť v jednej spoločnosti so skorumpovanými politikmi a nechcem, aby mi ľudia len slepo verili.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (77)

"Neblázni, za toto schytáš guľku, nevieš s kým sa zahrávaš!", povedal mi známy, keď som mu povedal to, čo teraz urobím. Mne však strach akosi nie je vlastný a žiadnemu zlodejovi sa nebojím postaviť čelom.

Keďže sa objavili závažné informácie o strane 99 percent a v záujme toho, aby sme slovenskú politiku nečistili ešte väčšou špinou, vyzývam Ivana Weissa zo strany 99 percent, aby podstúpil vyšetrenie na detektore lži s nasledovnými otázkami:

1)Je pravdou, že členovia rodiny Weissovej cez svoje firmy dlžia niekoľko desiatok miliónov eur firme SPP, a.s., t.j. masívnu kampaň strany 99 percent platia vlastne všetci obyvatelia a firmy na Slovensku cez vyššie ceny plynu?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2)Je pravdou, že členovia rodiny Weissovej ponúkli v roku 2010 za získanie vplyvu nad hlasovaniami poslankyne Natálie Blahovej viac ako 600 tisíc eur?

3)Je pravdou, že sa členovia rodiny Weissovej podieľali na tunelovaní Devín banky, SPP, Slovenských elektrární a iných firiem, na ktoré mali cez svojich nominantov vplyv?

4)Je pravdou, že sa členovia rodiny Weissovej správali korupčne pri získavaní štátnych zákaziek, ako napríklad MOKYS, kvôli ktorému dala premiérka Radičová trestné oznámenie?

5)Je pravdou, že skutočný záujem strany 99 percent je vstupom do politiky získať vplyv na štátne zákazky a získať z nich nelegálny majetkový prospech?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

6)Je pravdou, že členovia rodiny Weissovej stoja za projektom strany 99 percent úplne od počiatku a klamú tak svojich voličov, že sa len dodatočne pridali k akože občianskej iniciatíve?

7)Je pravdou, že strana 99 percent úmyselne výrazne podhodnocuje výšku použitých prostriedkov na volebnú kampaň, a tak vedome klame svojich voličov?

8)Je pravdou, že strana 99 percent finančne a personálne ovláda stranu SDĽ a niekoľko iných menších strán, s ktorými je vopred dohodnutá, že sa tesne pred voľbami vzdajú v jej prospech?

9)Je pravdou, že strana 99 percent využíva na získavanie nelegálnych informácií o svojej konkurencii ako kópie daňových spisov, výpisov z účtov a podobne, služby ex riaditeľa kontrarozviedky SIS?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

10)Je pravdou, že členovia rodiny Weissovej využívajú nelegálny odpočúvací systém, schopný nelegálne monitorovať mobilnú komunikáciu na Slovensku?

V prípade, ak pán Ivan Weiss zodpovie všetky tieto otázky na detektore lži, som ochotný spolu s ním v ten istý deň, u toho istého skúšajúceho zodpovedať pánovi Weissovi akékoľvek otázky, ktoré mi na oplátku on položí. Očakávam, že v záujme toho, aby nikto nemohol spochybniť výsledky testu, že bude uskutočnený u prezidenta Európskej, respektíve Americkej polygrafickej spoločnosti, prípadne, po vzájomnej dohode u iného nestranného uznávaného špecialistu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Týmto strane 99 percent ponúkame jedinečnú príležitosť sa očistiť z podozrení, ktoré sa masívne vyskytujú v médiách. Ak sa tieto podozrenia ukážu ako nepravdivé, hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti prispeje na kampaň strany 99 percent sumou jeden milión korún, t.j. 33.193 eur aj 92 centov, ktoré sme získali z toho, že sa naše hnutie v záujme zistenia tejto pravdy, vzdáva našej bilbordovej kampane na mesiac marec. Nebudeme samozrejme brániť strane 99 percent získané peniaze venovať niektorej organizácii na pomoc ťažko chorým deťom.

Teraz sa ukáže, či to strana 99 percent myslí s očistou politiky naozaj vážne. Pevne verím, že sa dočkáme zo strany pána Ivana Weissa chlapského postoja a vyšetrenie na detektore lži spolu so mnou absolvuje. V opačnom prípade budem musieť konštatovať, že voľbou strany 99 percent by sme len vymenili jedných skorumpovaných politikov ešte skorumpovanejšími.

ps. Ako som už viackrát spomínal, dva dni po vyhlásení predčasných volieb som bol pozvaný na stretnutie s pánom Weissom starším. Dostal som ponuku byť lídrom ich kandidátky a ... nevynášam informácie so stretnutia medzi štyrmi očami, čo však prezradiť môžem - veľmi veľa som sa dozvedel o zákulisí našej politiky. Každopádne, bolo to veľmi veľmi zaujímavé stretnutie. Absolvoval som ho preto, lebo som pôvodne uvažoval nad tým, že by sme na našej kandidátke vytvorili priestor pre všetky malé politické strany, čo ma našťastie neskôr opustilo. Dnes vieme, ako bohate stačili dve z nich. Do spolupráce s 99 percentami som nakoniec nešiel práve preto, že sa mnohé informácie postupne objavovali a mňa to postupne viac a viac vzďalovalo od toho, aby som nad tým, čo i len uvažoval. Túto výzvu však robím preto, aby som tejto strane dal šancu ľuďom dokázať, že všetko to strašné, čo sa o nich hovorí, je lož a naozaj môžu byť aj oni nádejou na očistenie politky. Je len a len na pánovi Weissovi, či teraz zvolí cestu priamu, strčí hlavu do piesku alebo sa bude snažiť vybaviť nejaký pokútny test na pokútnom detektore. Táto iniciatíva, každopádne, nie je útok, ale snaha o hľadanie PRAVDY.

igor matovič

igor matovič

Bloger 
  • Počet článkov:  56
  •  | 
  • Páči sa:  19x

Verím, že politici by mali ľuďom slúžiť a nie žiť na ich úkor. Na Slovensku to tak zväčša nie je. Preto som sa rozhodol vstúpiť do politiky, ľuďom pomaly otvárať okále a chliev čistiť. Po vyhadzove z klubu SaS za hlasovanie proti úmyslu umožniť Orbánovi rozdávať maďarské občianstvo na Slovensku, sme založili hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti. Dnes máme najväčší opozičný klub a snažíme sa spoločne ľuďom dokázať, že spoločenstvo zodpovedných nezávislých ľudí sa dokáže správať zodpovedne, bez toho, aby sme našim poslancom brali vlastné svedomie a presvedčenie. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu