reklama

Opantanie Ficom

Deň D. Deň, kedy spoznáme samých seba. Zistíme, že či nám viac záleží na vlastnom pohodlí, alebo na osude našich detí. Nastavíme si zrkadlo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (63)

Ďakujem vám za dôveru. Priebežné preferencie, ktoré nám dávajú agentúry, dokazujú, že vás ľudia, ktorým sme dali priestor na kandidátke, zaujali. Je to v prvom rade ocenenie ich doterajšieho života a ich vysvedčenie. Ešte raz ďakujem za všetkých.

Chceme byť nádejou na zmenu. Po 22 rokoch rozkrádania, chceme ľuďom dokázať, že do politiky nemusíte vstupovať s vidinou zbohatnutia a že zo Slovenska si, ak chceme, môžeme naozaj urobiť rozumný a ľudský štát.

Za roka pol sme na vlastnej koži mnohokrát pocítili aroganciu pravicových strán. Pozerali na nás zvrchu, chceli len naše hlasy. Napriek tomu, aby som bol spravodlivý, musím uznať, že z pohľadu korupcie bola Radičovej vláda zatiaľ najmenej zašpinená. Určite aj preto, lebo koaličné strany vedeli, že im pri žiadnych zlodejinách chrbát kryť nebudeme. Áno, boli zlodejiny aj za Radičovej - budova daňového riaditeľstva, platinové sitká a pár iných. S chladnou hlavou zrátané - spolu za cca 10 miliónov eur.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnes nám však reálne hrozí, že sa vráti k moci človek, za ktorého bola korupcia pracovnou metódou. Stačí si spomenúť len na niektoré kšefty. Pri mýtnom tendri nás okradli o 230 miliónov eur (23 viac ako všetky zlodejiny za Radičovej), pri nástenke 120 miliónov eur (12x), pri predražených diaľniciach o 700 miliónov eur (70x), pri emisiách ... to je základná matematika.

Fico je však génius. Dokázal aj v pravicovom voličovi vytvoriť obraz toho, že 10>(23+12+70+...). Dokázal nás zmagoriť, že vlastne on je menšie zlo ako pravica. Ak by mu uverili jeho voliči, nečudujem sa, tam to má jednoduché. Uverilo mu však aj mnoho rozumných ľudí, pre ktorých je dnes Fico alternatíva. Alternatíva, ktorú síce voliť nebudú, ale ktorú sú ochotní pustiť k moci. Len tým, že neurobia nič. Len tým, že v deň D zostanú doma.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nechali sme sa opantať. Nechali sme sa zhypnotizovať Ficom, ktorý presne toto chcel dokázať. Potreboval práve túto ilúziu vytvoriť a potreboval nám v sobotu nasadiť papučky. Zle sa to počúva, ale sadli sme na lep Ficovi. Precitnutie však bude kruté ... ak Ficovi návrat umožníme. Opäť to bude o arogantnom plechovom ksichte, o idiotoch, slizkých hadoch, hyenách a prostitútkach. Vrátia sa zlodejiny, vráti sa ich krytie a zapieranie. Všetko na úkor našich detí a vnúčat. Vrátia sa štyri roky obracania žalúdka pri každom zapnutí správ a monoTVdiskusií s fírerom.

Ak po tom túžite, zostaňte v hypnóze. Ak nie, choďte, prosím, voliť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Máte na výber. Ste rozumní ľudia a určite si vybrať dokážete. Jasné, že by som bol najradšej, ak by ste si vybrali niekoho z našich, podľa mňa, naozaj skvelých ľudí. Mňa voliť nemusíte, uznávam, že mnohých vás moje spôsoby vyrušujú ... ak ale vaše srdiečko bije iným smerom, choďte voliť inú stranu s reálnou šancou na zvolenie. Len hlavne choďte voliť. Fico má pravdu - jeden hlas môže rozhodnúť. Rozhodnúť o tom, či bude vládnuť ON alebo pravica, ktorú si ustrážiť pred zlodejinami trúfame.

ps. Pred minulými voľbami som napísal jeden blog. Ak by ste si chceli pripomenúť o čom to vtedy za Fica bolo, tu máte 500 svinstiev jeho vlády pokope: http://matovic.blog.sme.sk/c/231181/Urobia-to-znova-Ak-v-sobotu-zostaneme-doma-500-svinstiev-pokope.html

SkryťVypnúť reklamu
reklama

ps2. Šťastnú voľbu prajem;)

igor matovič

igor matovič

Bloger 
  • Počet článkov:  56
  •  | 
  • Páči sa:  19x

Verím, že politici by mali ľuďom slúžiť a nie žiť na ich úkor. Na Slovensku to tak zväčša nie je. Preto som sa rozhodol vstúpiť do politiky, ľuďom pomaly otvárať okále a chliev čistiť. Po vyhadzove z klubu SaS za hlasovanie proti úmyslu umožniť Orbánovi rozdávať maďarské občianstvo na Slovensku, sme založili hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti. Dnes máme najväčší opozičný klub a snažíme sa spoločne ľuďom dokázať, že spoločenstvo zodpovedných nezávislých ľudí sa dokáže správať zodpovedne, bez toho, aby sme našim poslancom brali vlastné svedomie a presvedčenie. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu