reklama

MapFactor - nechajte sa navigovať Pepou Lábusem!

Pred nedávnom sme Vám priniesli aplikáciu MapFactor Navigator. Tentokrát sa k tejto aplikácii znovu vrátime. Pýtate sa prečo?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 

Ak si stiahnete nejakú navigáciu a počujete roboticky hlas, na chvíľku sa to možno zvládnuť dá. Skúste takto prejsť pár stoviek kilometrov - to už tak príjemné nie je. Toto však nebol problém tejto aplikácie. Keďže MapFactor je aplikácia na vysokej úrovni s množstvom spokojných zákazníkov, tvorcovia sa rozhodli spraviť ďalší krok pre svojich používateľov. Aj keď možno skôr pre tých českých.

V aute s Pepou Lábusem?

Počúvate Radio Beat? Chcete, aby Vás pri Vašich cestách navigoval nezameniteľný hlas Pepy Lábusa?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V spolupráci s Rádiom Beat autori pripravili novoú hlasovoú variantu pre offline navigáciu mapFactor Navigator, ktorú pre užívateľov nahral tento obľúbený moderátor.

Pozn.: V túto chvíľu je nový zvuk dostupný len pre telefóny s Androidom. Verzia pre Windows Phone sa pripravuje.

Návod k stiahnutiu aplikácie mapFactor Navigator

 

Nepoužívate ešte bezplatnú offline navigáciu mapFactor Navigator?

Stiahnite si aplikáciu mapFactor Navigator zdarma v obchode Google Play.

Návod k stiahnutiu nového hlasu „Czech Radio Beat“:

V aplikácii mapFactor Navigátor postupujte následovne:

  • prejdite do Nastavenía

  • zvoľte Jazyk

  • Stiahnuť viac hlasov…

  • Zvuky

  • vyberte Czech Radio Beat

  • stiahnite ho do svojho telefónu s Androidom

V menu Nastavenía - Jazyk si potom môžete vybrať tento nový hlas pre navigovanie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pozn.: Pre ľahké a rýchlejšie sťahovanie aplikácie a zvuku doporučujeme pri sťahovaní pripojiť Váš chytrý telefón k WiFi.

Prajeme Vám veľa príjemne a bezpečne prejdených kilometrov s navigovaním Pepom Lábusom.

Obrázok blogu
Matúš Babjak

Matúš Babjak

Bloger 
  • Počet článkov:  40
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Už dlhšiu dobu som chcel mať vlastný blog, no nevedel som na akú tému. Celkom rád sledujem ako sa dnešná technológia vyvíja. Asi so mnou budete súhlasiť, keď poviem, že aj dnešné smartfóny spravili veľký krok vpred. Nie je to tak dávno,čo som mal ešte Nokiu 3510i. Vtedy som si vravel, že už iný telefón nebudem chcieť. Nevedel som si predstaviť čo lepšie by ešte mohli vymyslieť a vyrobiť. Za ten krátky čas sa však telefóny dostali podstatne ďalej. Kým pri prvých telefónoch sme sa tešili z polyfonických zvonení, pri tých dnešných nemôžeme zabúdať na aplikácie - a niektoré nám dokážu naozaj pomôcť. Oblasť aplikácií ma zaujala natoľko, že som sa rozhodol pre nejaké vlastné app. A toto ma postupne priviedlo k myšlienke založiť si blog o aplikáciách. Samozrejme, že nie len o tých vlastných. Tak ako na Slovensku aj v Čechách máme množstvo dobrých vývojárov. Myšlienkou blogu je podporiť slovenský a český trh, dostať naše aplikácie viac do povedomia nás všetkých. Takto môžete podporiť nás a tým aj našich vývojárov. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu