reklama

Euro 2008 je už minulosťou

Veru tak, Majstrovstvá Európy vo futbale sa už skončili, a spoločne s nimi sa skončilo mnoho iných vecí ...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Skončila sa nadvláda futbalu v našej obývačke, a tak opäť začína obdobie Danieli Steelovej a Ružovej ordinácie. Veľmi si sťažovať nemôžem, lebo mama si pochopiteľne presadí svoje. Ako hovorí, pokiaľ bude žehliť ona, bude si pozerať v telke čo chce. Keď chcem pozerať môj program, môžem ísť žehliť ... to určite ;)

3 týždne sa Euro úspešne pokúšalo vytlačiť z môjho programu školu. Tá nakoniec aj tak skončila, ale jej koniec som privítal s úsmevom na perách, narozdiel od futbalu. Všetko dobré sa raz musí skončiť, a ak by sme mali hlavný turnaj MS alebo ME každý rok, určite by sme ho tak neprežívali.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

S mojimi favoritmi to nevyzeralo práve najlepšie. Česko skončilo už v základnej skupine, a veľmi som prežíval vypadnutie Chorvátska. S kým iným ako s Turkami. Ten zápas bol naozaj infarktový, a síce sledujem futbal už dlho, takýchto zápasov som videl veľmi málo. A navyše som prehral stávku so spolužiakom a tak som bol chudobnejší o sto korún. Ale ono sa mu to ešte vrátilo ;)

A tak mi nezostávalo nič iné ako fandiť Španielom. Vždy som ich mal rád, navyše Španielom jej aj môj najobľúbenejší brankár Iker Casillas. Ten sa na týchto majstrovstvách naozaj vyznamenal, chvalabohu v dobrom zmysle slova. Koniec koncov, nemôžem namietať nakoľko Španielsko sa stalo víťazom, a ja som vyhral stávku so spolužiakom - o dvesto korún ;) 

Matúš Lazový

Matúš Lazový

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám 17 rokov, hrávam futbal a najlepší online futbal manažér na svete Hattrick :-)) Zoznam autorových rubrík:  ŠportSúkromnéNezaradenéFilmyCestovanieMédia

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu