reklama

Začínam sa báť...

že keď pôjdem na Corgoň ligu, tak si nebudem mať kam sadnúť...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Včerajší zápas druhej Artmedie, ktorá stále živí šancu na titul, i keď malú, s Košicami videli neuveriteľných 400 divákov. Ešteže si išiel môj strýko kúpiť lístky 4 hodiny pred zápasom, lebo by v tlačenici pred pokladňou asi vystál jamu.

Večer hrala v Senci Žilina, ktorá musí byť lákadlom pre diváka kedže hrá pekný futbal, no zápas videlo "pouhých" 700 divákov. Hanba, jednoducho HANBA. Možno návštevnosť oplyvnilo to, že zápas bol vysielaný v televízií, no asi som ho kukal len ja.

Hodil by sa refrén jednej nemenovanej skladby od jednej nemenovane skupiny "Čím to je, čím to je...?". No čím to je sa asi nedozvieme, bohužiaľ, no ja som večný optimista a verím že keď ja budem hrať profesionálny futbal, tak tie tribúny budú plné. Dúfam...Ináč len tak na porovnanie, na zápase III.ligy západ, keď druhé Moravany hostili prvé Topolčany, prišlo na štadión s kapacitou cca 500 ľudí, nádehrných 1 220 divákov...tam to futbalom žije.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Futbalu zdar!

Matúš Lazový

Matúš Lazový

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám 17 rokov, hrávam futbal a najlepší online futbal manažér na svete Hattrick :-)) Zoznam autorových rubrík:  ŠportSúkromnéNezaradenéFilmyCestovanieMédia

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu