reklama

Slovensko na Majstrovstách sveta!!

Včerajší deň bol pre slovenskú komunitu veľkým dňom. Slovenská seniorská reprezentácia postúpila na Majstrovstvá sveta, na úkor úradujúcich majstrov sveta, Portugalcov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nezainteresovaný asi stále nevedia, o čom rozprávam. Reč je o tom najúžasnejšom futbalovom online manažéri - Hattricku. Keď si do Vášho prehliadača napíšete adresu www.hattrick.org, urobíte pravdepodobne jednu z najlepších vecí, ktorú nikdy nebudete ľutovať. Urobilo tak už niečo cez 8 000 Slovákov, a dokonca necelý milión ľudí po celom svete! Tieto čísla hovoria za všetko, a ak som Vás ešte stále nepresvedčil, čítajte ďalej.

Ako som už spomínal, včerajší deň sa zapíše veľkými písmenami do histórie Slovenska na Hattricku. Naša reprezentácia sa prebojovala prvý krát na Majstrovstvá sveta. V skupine sme za sebou nechali aj víťazov posledných Majstrovstiev sveta Portugalsko. Len pre porovnanie, Portugalsko má 47 000 užívateľov, čo je neporovnateľné. Čím to je? Určite výnimočnosťou národného trénera, ktorý si hovorí vojjto, a zapíše sa zlatým písmom do slovenských kroník. Ďalej celému tímu scoutov, ktorí pomáhali trénerovi. A v neposlednom rade je to obrovská sila komunity, ktorá síce nie je tak veľká ako napríklad tá portugalská, ale je naozaj veľmi, veľmi silná.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Qualifications - Group 1

1.

Argentina

12

32 - 9

28

2.

Slovensko

12

33 - 16

27

 

3.

Portugal

12

35 - 19

27

4.

Oceania

12

27 - 17

19

5.

Paraguay

12

19 - 19

15

6.

Barbados

12

8 - 37

4

7.

Lubnan

12

5 - 42

3

Srdce nejedného Slováka musí zaplesať!

Round II - Group 7

1.

Rossiya

0

0 - 0

0

2.

Norge

0

0 - 0

0

 

3.

Nippon

0

0 - 0

0

4.

Slovensko

0

0 - 0

 

Pri zápasoch s týmito súpermi môžete byť aj vy!

A ak chcete byť jej členom, zažiť kopec zábavy, a byť pri úspechoch Slovenska, ktoré idú do sveta, alebo pri úspechoch Vášho tímu, Hattrick musíte skúsiť. Skúsil som aj ja, a som stále tu :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matúš Lazový

Matúš Lazový

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám 17 rokov, hrávam futbal a najlepší online futbal manažér na svete Hattrick :-)) Zoznam autorových rubrík:  ŠportSúkromnéNezaradenéFilmyCestovanieMédia

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu