reklama

Viac ako 100% výnos?

Konečne niekto objavil metódu ako získať väčší ako 100% výnos! Super! Drukos, AGW aj BMG boli so svojimi výnosmi len slabším odvarom. Nezdá sa vám to? Prečo, veď výnos je garantovaný...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Neveríte? Banka, ktorá dosiahla párkrát titul Euromoney to predsa musí zvládnuť. A Tatra Banka to aj zvláda. Vo svojej najnovšej kampani ponúka garantovaný výnos až do 24%. V rádio spote bez akýchkoľvek vysvetlení, a obmedzení. V letáku je už opatrnejšia. Prerobiť 100 tisíc letákov je totiž drahšie ako prerobiť jeden rádio spot.

V letáku sa píše: „za 4 roky až do výšky 24%“

Ak si zavoláte na Dialog, dozviete sa, že Tatra Banka garantuje vlastne 0,4% a to čo hovorí v reklame je až do. A to za celé obdobie, čiže za 4 roky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A je to tu. Je to prezradené. Tento geniálny počin v bankovníctve je odhalený. Teraz vám už každá banka dokáže zhodnotiť vaše peniaze oveľa lepšie. Čo keby vám zajtra ponúkla akákoľvek banka 200% výnos? Môže akákoľvek. Touto metódou komunikácie to nie je problém dosiahnuť. Veď zagarantuje vám napr. 0,5% a až do tých 200% a to za obdobie napr. 15 rokov.

Alebo by to už bola klamlivá reklama? A čo 300% výnos? Opäť klamlivá reklama. Ale 24% je ešte znesiteľných, že? Tak najlepší, choďte teraz za nimi a pýtajte si ich, dozviete sa veľmi zaujímavé veci!

Robert Mazanik

Robert Mazanik

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám rád architektúru a snažím sa, aby ľudia bývali lepšie. Preto pre nich staviam moderné montované domy. Mám rád Slovensko a jeho pamiatky, založil som stránku venovanú našim pamiatkam. Zoznam autorových rubrík:  Moderné drevostavbySlovenské pamiatkyPamiatky vo sveteStary blogMoje knihy

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu