reklama

Malý slovník realitného makléra

Výhodný predaj za dobrú cenu - Byt je v suteréne alebo vedený ako nebytový priestor. Dom stojí na cudzom pozemku, alebo k nemu nevedie prístupová cesta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Krásny bytík v Starom meste - Byt vo veľkosti šuflíka na ponožky je na rušnej hranici 1. bratislavského obvodu na Šancovej alebo Karadžičovej ulici. Má výhľad, do steny.

Byt o výmere 50 metrov. - Aj keď sa v pivnici nedá bývať, je zarátaná do celkovej plochy bytu.

Byt je pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv - Treba urobiť elektrinu, podlahy, omietky, vymeniť dvere aj so zárubňami, okná, radiátory, prípadne kotol a vymaľovať. Stačí ho už len zariadiť.

Čiastočná rekonštrukcia - V byte je lacná plávajúca podlaha a poľské zárubne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kompletná rekonštrukcia - Pôvodný majiteľ bez pomoci bytového architekta prerobil byt. V kúpeľni sú obkladačky, ktoré vyberala cudzia manželka a v už ošúchanej drevotrieskovej kuchynskej linke máte zabudovanú mikrovlnku.

V dome sa ráta so zateplením - Už dva byty môžu mať tri názory na spôsob financovania a technológie zateplenia a opravy bytového domu. Je to beh na dlhú trať.

Dom s príbehom a krásnym výhľadom - Neudržiavaný dom je na krásnom mieste. Oplatilo by sa ho zbúrať a postaviť nový.

SUPER LOKALITA : : : : veľmi pekný, svetlý, tichý byt - Byt je v jedenásťposchodovom vežiaku pri lesíku. Ticho tam je, keď si desiatky vašich anonymných susedov vypnú televízor.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nehnuteľnosť vhodná na investíciu - Drahý dom alebo byt, ktorý potrebuje rekonštrukciu minimálne vo výške nákupnej ceny.

Lucie Meisnerová

Lucie Meisnerová

Bloger 
  • Počet článkov:  48
  •  | 
  • Páči sa:  52x

Matka bez portfeje a vášnivá islandofilka, ktorá sa bojí karuselových dverí. Poobede si vychutná silné espresso a rada chodí do kopca. www.radostnapraca.sk Zoznam autorových rubrík:  HľadanieSúkromnéSpoločnosť

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu