reklama

Dovoľujem si. . .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Žiť s programom dokonalosti je fuška! Prispôsobovať svoje vnútro vonkajším okolnostiam je ako ničivé tsunami. A to všetko len preto, aby vynikla moja dokonalosť , pre obraz v očiach iných.

. . .MUSÍM byť dokonalá žena, dokonalá partnerka, dokonalá ex priateľka, dokonalá milenka, mať dokonalé telo, byť dokonalý muž, mať dokonalú ženu, mať dokonale vymakané telo, mať dokonalý styling ... atď. A pocit, že AK TOTO budem mať, určite sa budem páčiť iným a oni ma za to budú milovať. Ale keď niečo praskne a ukáže sa, že nie som až tak tip-top URČITE to nie je moja vina! Vinník, uričite, behá niekde tam vonku! Hah. Ale nahororovejšie je OČAKÁVAŤ, že všetci ostatní budú robiť všetko dokonale (podľa mierky mojej dokonalosti, prirodzene), ak nie – nie sú hodní mojej lásky. Wau! Slušný náklad, ktorý ťa ťahá k zemi. Dlho som držala opraty, aby som mala všetko pod kontrolou. Dnes už viem, že PUSTIŤ ju (tú kontrolu) znamená UZDAVIŤ sa. Tak som to urobila. A Poznanie ? ... JEDINÁ cesta von je pravdivosť, autentickosť, byť v súlade so svojím vnútrom, prestať meniť iných ľudí a zásadný bod: DOVOLIŤ SI BYŤ NEDOKONALÁ. : ))))

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

_____

"Pravda ma učí, že ak by som sa snažila odignorovať svoje tiene, ak by som sa nechcela dotknúť svojho vnútra, nedotkla by som sa ani svojho svetla, nikdy by som sa tak nedotýkala svojej podstaty. Ak si uvedomíme, že každý deň získavame obrovský dar „niečoho“, čo dokáže rozžiariť naše vnútro a dodať nám odvahu na našej ceste, budeme prežívať zázraky. To „niečo“ je láska. Len cez ňu môžeme tvoriť svoju krajšiu realitu. Cez bezpodmienečnú lásku sa spájame so svojou silou, táto sila je skutočná. To je ten hnací motor pre náš život. Tak sa nebojme! Otvorme sa tvoreniu... dovoľme si byť videní a počutí aj keď sme rozdielni. Dovoľme si byť odvážnymi! Poznajme svoje tiene, ale vedome si voľme svetlo. Stretajme zranených ľudí, ale nezraňujme, iba im ukážme, že tam, na tom mieste, nemusia byť večne. Robme chyby ale z každej sa snažme poučiť. Žime svoj život s vášňou a inšpirujme k tomu aj iných. Buďme autentickí. Ale nevytvárajme si nerealistické očakávania..."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pretože: „život je ako bonboniéra, nikdy neviete, čo ochutnáte.“

Martina Meriačová

Martina Meriačová

Bloger 
  • Počet článkov:  240
  •  | 
  • Páči sa:  37x

Martina Faško Meriačová . . Autorka knihy /Nechávam tu seba/ ...psychologička, lektorka metódy Fraktálnej kresby, autorka, koučka (vo výcviku), nadšená šíriteľka osobnostného rozvoja/ projekt @na_ceste_k_sebe (IG)... Objavujem a spoznávam seba, svet a ľudskú dušu. "Ak si môžeš vybať, čím chceš byť... vyber si byť sebou. V tom je obsiahnuté úplne všetko..." (: Zoznam autorových rubrík:  #viacnaplnoPrózaZmyselne pre dospelýchPoézia

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu