reklama

"Jeden život, jedna šanca, jeden príbeh. . "

Iba jediný krát žijeme. Iba jediný jeden krát môžeme prežiť svoj život, tak, ako si želáme. Tak... skutočne žijeme tak, ako chceme ?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)



Keď sa ma raz jeden múdry človek opýtal, či som to skutočne ja, nedokázala som mu odpovedať. Pravdou je, že v tej podstate, niekde hlboko vo vnútri, som to bola stále ja, rovnaká, nezmenená. Ale moje vnútro kričalo. . od bolesti. Dívala som sa na svet rovnakými očami, vnímala to všetko, čo sa deje a nedokázala sa tomu postaviť. 

Veľmi som chcela. 

Lebo niekedy sa stáva, že nás život postaví do situácií, ktoré si neželáme. Zmení nám našu cestu a nedovoľuje nám vrátiť sa späť. A my dúfajúc, že vysliší naše želania, ktoré so zdvihnutým zrakom k nebesiam vyslovujeme každú noc, stojíme na tom mieste, pretože sa bojíme ísť ďalej. 

Aj ja som sa bála. Ale dnes tomu rozumiem. .  .

Nemôžu vás súdiť za to, čo cítite. Nemôžu vám zakázať, aby vaše srdce milovalo, rovnako, ako vám nemôžu zakázať dýchať. A aj keď budete chcieť ísť proti nemu, nevydržíte. Pretože ono si vyberá samo. A skôr či neskôr vás zlomí a vy urobíte to, čo cítite. Bez ohľadu na to, koľko vás to bude stáť a koľko obetí za sebou necháte. Ale to neznamená, že ste zlým človekom. Vy len chcete byť šťastní. 


 . . a ja tiež.

Martina Meriačová

Martina Meriačová

Bloger 
  • Počet článkov:  240
  •  | 
  • Páči sa:  37x

Martina Faško Meriačová . . Autorka knihy /Nechávam tu seba/ ...psychologička, lektorka metódy Fraktálnej kresby, autorka, koučka (vo výcviku), nadšená šíriteľka osobnostného rozvoja/ projekt @na_ceste_k_sebe (IG)... Objavujem a spoznávam seba, svet a ľudskú dušu. "Ak si môžeš vybať, čím chceš byť... vyber si byť sebou. V tom je obsiahnuté úplne všetko..." (: Zoznam autorových rubrík:  #viacnaplnoPrózaZmyselne pre dospelýchPoézia

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu