reklama

Včerajšie správy 5

Dnes o hrozbách agresívneho náboženstva, dekadencii, o ochrane osobnej zodpovednosti a okienko zo sveta slovenského inžinierstva. Imigranti sú samozrejme ako bonus a celkom zdarma.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Nie som si istý, či naozaj robí vláda dobre, keď pripustila prijatie utekajúcich kresťanov. Už ste o nich počuli? O kresťanoch? Nahodilo bombardujú krajiny kde žijú hnedí ľudia, alebo ľudia s inou vierou. Často len kvôli zisku. Kresťania sa nezastavia ani pred intrigami pomocou ktorých rozvracajú celé spoločnosti a potom bohatnú na ich nešťastí. Kolonizujú zaostalé krajiny, vyťažia ich prírodné zdroje, zotročia domácich a nakoniec opustia vydrancované zhorenisko. Keď hnedí ľudia utekajú zo svojej kresťanmi zbombardovanej a rozvrátenej krajiny, Kresťanské národy ich nechajú topiť sa ako mačence a komu sa podarí do kresťanského sveta dostať, je izolovaný v zbernom tábore ponechaný bez kontaktu s okolitou spoločnosťou. Potom sa začnú ukazovať kresťanské polovojenské jednotky hrdo mašírujúce s kresťanskými symbolmi na hrudi a piesňou v srdci. Svojou pravdou sa snažia dostať hnedých ľudí naspäť do ich vybombardovaných krajín.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dekadencia kresťanov nemá hraníc. Aj kresťanský najvyšší vedúci deklaroval, že máme mať súcit a odpustiť ženám, ktoré podstúpili interrupciu a ľutujú to. Odkedy sa odpúšťa smrteľný hriech? To už v sebe nemáme kúska súdnosti? Kúska zmyslu pre tradičné hodnoty ohňa a síry?

Aj pán premiér sa vyjadrili správne a konštruktívne. Ako môže Európa vôbec od nás žiadať pomoc utečencom, keď nie sme schopní integrovať ani našich vlastných Rómov? Ako vôbec niekoho napadlo vyžadovať kompetentnosť a spoluprácu od vlády, ktorá sa legitímne nedokáže postarať o vlastných občanov a aj to otvorene a férovo deklaruje?. Zobuď sa Európa. Od nás konštruktívnu pomoc neočakávaj.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ale neopováž sa Európa kvôli našej nekompetentnosti siahať nám na eurofondy. V tomto prípade sme kompetentní viac ako treba. Pán premiér majú jasnú predstavu ako správne a zodpovedne využiť európske peniaze tak, aby sa ľudia na Slovensku mali skvelo a komfortne až do konca života. Dokonca už má vypracovaný aj zoznam týchto ľudí. A verte tomu, že ten zoznam je podstatne kratší a efektívnejší, ako siahodlhé zoznamy s utečencami.

Liberálov a slniečkárov už mám tiež plné zuby. Každý je zodpovedný sám za seba a bodka. Utečenci si nemali nechať vybombardovať a destabilizovať svoje krajiny. Sami si môžu za to, že veria vo falošného boha a medzi sebou sa podrezávajú. Sami si môžu za to, že žijú v chudobnej krajine, alebo krajine ožobráčenej vojnou. Sami sa rozhodli že utečú z toho pekla, tak nech sa starajú. Je to ich zodpovednosť. Nie naša. My sme zodpovední sami za seba. My nechodíme za lepším životom do zahraničia pretože je u nás vojna, ale pretože môžeme. Vidíte ten rozdiel medzi nami a utečencami pri výbere krajiny v ktorej máme šancu na lepší život? Osobná zodpovednosť je základný kameň zdravej spoločnosti. Utečenci ju nezvládajú. Prečo by sme to mali zvládať za nich? My máme dosť svojich starostí. Jeden poslanecký slniečkár sa snaží zobrať nám našu osobnú zodpovednosť zákonom na ochranu pred úžerníkmi a aby sme neboli zodpovední za to, keď podpíšeme nevýhodnú zmluvu s nebankovkou.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Strážme si osobnú zodpovednosť. Vyberme si stranu, ktorá zákonom zabezpečí vkusné a vyvážené vysielanie v rozhlase, aby sme boli kultúrne správne nasýtení. Zabezpečí nám ochranu pred klamlivou reklamou, ochranu pred zamestnávateľom, ochranu pred vulgarizmami v médiách, ochranu pred homosexuálmi, ochranu tradičných hodnôt, ochranu zdravia pri práci... To všetko sú dôležité zákony na ochranu osobnej zodpovednosti, aby sme ju častým používaním neošúchali a prípadne mohli použiť na hádzanie do tváre nezodpovedným asociálom.

Ale pre odľahčenie. Slovensko nie je až také sebecké a neschopné. Predsa len má svetu čo ponúknuť. Svetom zarezonovali bezpochyby svetové vynálezy našich inžinierov v podobe super účinného pseudo(adiabatického) motora, prevratného (prevráteného) lietajúceho auta, alebo najnovšie rožkomatu. Hrdo tak následujeme odkaz inžiniera Bobóa a jeho odhalení slovenskej vynaliezavosti z minulosti. Česť ich práci. Určite nenájdete schopných vynálezcov a inžinierov medzi nekresťanskými utečencami. Teória relativity sa nezrodí v hlave ničotného migranta utekajúceho pred rasovou a náboženskou neznášanlivosťou.

Michal Jelinek

Michal Jelinek

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Philosophiae doctor so záľubou v búracích prácach. Vždy si radšej overte čo píšem, lebo sú to veľmi pravdepodobne bludy. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu