reklama

Obmedzenia na Pristavnom moste, moste Apollo - Info pre vodicov

Okrem už spomenutého obmedzenia Prístavného Mostu v blogu Jozefa Drahovského , je tu aj obmedzenie mostu Apollo a kruhovej križovatky pod Prístavým mostom, ktoré Vás zajtra môže vyviesť až na križovatku D1 s Gagarinovou ulicou. Včera som si do Rače nadbeho 10 km, lebo toto nieje nikde vyznačené a preto prinášam Info Grafiku o tom čo sa vlastne deje, a ktorá križovatka ako funguje. Neviem akoto bude v pondelok aktuálne ale 9.8 bola situácia nasledovná.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Prvá mapa zobrazuje obchádzku z ulíc Dolnozemská, Bosákova cez Most Apollo, Je to klasický príjazd.

Problém je v tom že na Bajkalskú je možné odbočiť iba v Modrom bode, lebo križovatka Landerova, Košická, Prístavná, Most Apollo je riešená nasledovne pri príjazde z mosta:

Červená šipka ukazuje prikázaný smer, riešený smerovými doskami. Takže vodiči nemôžu odbočiť ani na Landererovu ani pokračovať rovno na košickú ale musia odbočiť na Prístavnú. Jediny výjazd na Ml. Nivy Prievozkú je cez Plynárenskú. Rovno môžu iba vozidlá MHD

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kruhový objazd pod Prístavným Mostom je riešený nasledovne:

Červeným sú zobrazené smerové dosky, ktoré vedú vodiča len rovno takže ani na kruhovom objazde nemôže odbočiť na Bajkalskú.

V tlači som našiel zmieku o odklone dopravy, ale nebolo tam nič o tom že budu nezmyselne zmenené aj križovatky a z Petržalky nebude až na jeden bod možné odbočiť na Bajskalskú ako nosnú tepnu Bratislavay. Takéto dopravné pasce budu čakať na vodičov. Takže si zajtra pri dopravnom kolapse držme palce.

Michal Kubala

Michal Kubala

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som Bratislavčan, ktorý je hrdý na svoje mesto. Sťastne ženatý s manželkou, ktorá je nevidiaca, máme adoptovaného syna Jakubka,.Mám rád Country a Folk. Milujem Psy, Kone, Dobré jedlo, Country Hudbu.Ešte jedna vec. Som disortografik, prišlo sa na to neskoro. Takže správna gramatika je nad moje schopnosti. Zoznam autorových rubrík:  PsyMoje temné JASúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu