reklama

Potrebujem požičať 9,1milióna EUR, v nedeľu vrátim aj s úrokom :o)

Ako iste celé Slovensko vie, v hre Lotto je viac ako 10,6 milióna EUR. Šanca, že niekto uhádne všetkých šesť čísel je približne jedna ku 14-tim miliónom, avšak, jeden žreb stojí len 0.65 EUR.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (48)
www.zobraz.sk
www.zobraz.sk (zdroj: www.zobraz.sk)

Netreba byť ani matematickým géniom, aby ste prišli na to, že ak by ste dnes stavili všetky možné kombinácie, zarobíte. Táto úvaha je o to sladšia, že ak by ste skutočne mali niekde doma v igelitke 9,1 milióna EUR a skutočne by ste ich stavili, premietli by sa do vašej výhry a ako čerešničku na torte by ste zinkasovali aj pol miliónik v prvom ťahu. Tak som nad tým ďalej uvažoval, že ako by sa dalo staviť 14 miliónov kombinácií súčasne....hmmm. Nuž, nie je to nemožné. Vďaka jednoduchému mechanizmu akým je systémová stávka môžete skombinovať 14 čísel a teda vám stačí podať “len“ necelých 5000 tiketov. (No nechcem vidieť tú predavačku, za ktorou prídete :o)) (Áno, cez internet to ide tiež, ale už by to nebola taká prča :o))Má to však jeden háčik, ak by sa v nedeľu podarilo “trafiť“ aj niekomu inému, ostala by sekera. Šťastnému výhercovi želám, nech si ich užije v zdraví a ak by sa niekto rozhodol skúsiť to touto cestou, “všimné“ prijímam prevodom na účet, osobne aj poštovou poukážkou....Majte sa krásne!

Michal Muránsky

Michal Muránsky

Bloger 
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  4x

Optimista, dobrodruh, hľadač pravdy, bývalý mestský poslanec, couchsurfer, potápač, spisovateľ, daytrader (doplním keď budem vedieť viac) Zoznam autorových rubrík:  Future newsImpulzget realposlanecWingmanov denníkšportPoéziaŠkandálometerSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu