reklama

100% závislosť

...prestať fajčiť... ...prestať piť alkohol.... ...prestať piť kávu... ...prestať jesť čokoládu... 

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Nie je nič jednoduchšie. Každá fyzická závislosť je vec, ktorá sa dá zmeniť "jedným slovom"...

...milovať... Jediná závislosť, s ktorou bojujem a nedokážem ju premôcť. Celý svoj život som potrebovala cítiť niečiu lásku, byť milovaná. Som človek, ktorý bez lásky nedokáže žiť, nedokáže dýchať, nedokáže byť bez nej šťastný a spokojný. A zisťujem, že závislosť od lásky je nebezpečná. 

Chcela by som vedieť byť sama so sebou, len sama so sebou. Bez myšlienok na lásku. Čo robí, prečo nie sme spolu, prečo jej aj ja nechýbam...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Chcem sa liečiť. Chcem sa učiť byť sama sebou, odpútať sa od všetkého pozemského a fyzického. Chcem byť väčší egoista a viac milovať... Seba.

Vraj je to jediná správna cesta ako nájsť šťastie a pokoj... ???

A chcela som Ti povedať:

... keď niekoho milujem, milujem ho na 100%. Nedokážem milovať polovične, pretože by som to nebola ja. Išla by som proti sebe samej.

... keď niekoho milujem nechcem byť na neho zlá. Nechcem mu nič vyčítať, ani sa s ním hádať pre nepodstatné veci. Všetko okrem našej lásky je nepodstatné.

... keď niekoho milujem je mi jedno čo spolu robíme. Či ležíme pred telkou, alebo sedíme v aute. Som vďačna za každú minútu, ktorú môžem pri Tebe byť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

... keď niekoho milujem chcem ho objímať, hladkať, bozkávať a byť s ním. Dušou i telom. A je mi jedno kde a kedy sme spolu, hlavne, že sme spolu.

... keď niekoho milujem, rešpektujem ho. Ak nemá podobné názory ako ja, nevnucujem mu tie svoje. Beriem Ťa ako samostatnú osobnosť s vlastným názorom.

... keď niekoho milujem viem a chcem robiť kompromisy. A veľmi by som si želala, aby som dostávala to, čo dávam a chcem dávať.

... keď niekoho milujem veľmi ťažko sa mi hovorí. Je to preto, že láska nielen zaslepuje oči, ale nedovolí ani otvárať ústa :)

... keď niekoho milujem nie je nič silnejšie, pretože milujem z celého srdca a z celej duše.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

... a ja milujem... 

Kaja Michalovecka

Kaja Michalovecka

Bloger 
  • Počet článkov:  20
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som clovek, ktory ma intenzivne sny a obcas i potrebu podelit sa o ne. Zoznam autorových rubrík:  Inšpirované životomSnívanie s otvorenými očamiSny z rozprávkovej krajinyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu