reklama

Máte nízky dôchodok? Nenakysli Vám buchty? Ozvite sa Maroškovi Žilinkovi. Dá Vám cez FB fundovanú a najmä politickú odpoveď :)

Trojjediný Maroš, Žilinka a Ježiš sa opäť ozval, evidentne si úlohy plní na 1.Egocentrik s FB páčikmi od Blahu a náckov

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Asi nik príčetný nejde spochybňovať oprávnenosť GP pripomienkovať v medzirezortnom konaní medzinárodnú zmluvu . Úplne správne a logické.

Jeho vyjadrenie a forma cez FB je už ale krásnou ukážkou ako spolitizovať GP a nahrať na smeč rôznym Blahom, Tarabom a náckom. Tlieskam. Vážnosť úradu už podliezla aj časy Trnku a to za extra krátky čas.

Po prečítaní tých 35 "závažných" pripomienok" od GP (nájdete tu https://www.slov-lex.sk/legislativne-procesy?p_p_id=processDetail_WAR_portletsel&p_p_lifecycle=0&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1&_processDetail_WAR_portletsel_cisloLP=LP%2F2021%2F786&_processDetail_WAR_portletsel_action=pplpZobrazPripomienky som sa ako laik pousmial a pýtam sa pán trojjediný Maroš, Žilinka a Ježiš?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

1.) Ten hluk z MIG29-tok na Sliači Vám dnes isto asi nevadí, to sú predsa Ruskí tavárišči a ich mašiny ,noa teraz bude naozaj tak "zásadný problém" s nakúpenými F16tkami z USA , ktoré zakúpil SMER a SNS ?

2.) "Zásadne" chcete pchať do zmluvy dodatok o zákaze vstupovať s jadrovými, chemickými a biologickými zbraňami, držať ich a prepravovať, ale akosi vo svojej veľkosti a Božskej prozreteľnosti ste pozabudli , že už dávno sme zmluvnou stranou (ako aj USA, Ruskoí) o zákaze rozmiestňovania týchto typov zbraní. Tieto dohody, ktoré zastrešujú OPCW, MAAE, EURATOM a iné medzinárodné organizácie. Preto zmienka o týchto zbraniach nie je súčasťou takýchto zmlúv, lebo ich zastrešujú iné multilaterálne zmluvy, ktorých SR je už dávno signatárom. To fakt ste tam takí diletanti na GP, že toto neviete a predsa to tam pcháte?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

3.) Zmluva s USA je verejná a dá sa v pohode pripomienkovať. Keď bývalý generál p.Macko žiadal o sprístupnenie dohody s Ruskou federáciou, ministerstvo obrany za čias SMERU a SNS to odmietlo, lebo by tým údajne mohlo dôjsť k ohrozeniu všeobecnej a jadrovej bezpečnosti SR!!! Čítate DOBRE. "K ohrozeniu všeobecnej a jadrovej bezpečnosti SR " . Ja sa Vás pýtam, nemáte po tom vyjadrení bývalého ministra obrany obavu, že v takejto utajenej zmluve bude aj bod, že Ruská federácia u nás môže mať a prepravovať jadrové a chemické zbrane (Novičok napr.)? Takto bránite vlasť, že nevieme čo vlastne Rusi u nás môžu skladovať? ufffff...silná káva

SkryťVypnúť reklamu
reklama

4.) Taktiež vzhľadom na dôvody utajenia zmluvy o spolupráci s Ruskou Federáciou (v bode 3) vyvstáva otázka, aké úlohy vlastne plnia Ruskí pracovníci na našom území okrem oficiálnej známych servisných úkonov na MIG29? Máme dôvodné obavy, že môže dochádzať k protištátnej a dokonca teroristickej činnosti (stačí si spomenúť na "turistov " v Salisbury, či výbuch muničáku vo Vrbeticích). Nebudete riešiť aj túto zmluvu pán GP? Občania chcú vedieť čo cudzia moc u nás vykonáva a za akým účelom.

5.) Prečo a za akým účelom ste prijali ako jediný GP pozvanie na 300. výročie založenia prokuratúry v cárskom Rusku 11.-13. januára 2022 ?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Teším sa ako občan SR na odpovede (môžete aj priamo na messenger na môj FB, tam ste predsa doma) alebo aj priamo do diskusie, občanov SR to isto bude zaujímať .

Verím že ste ako tvrdíte vlastenec a idete brániť vlasť....tak začnite konečne pracovať , nepolitizujte a pýtajte sa na miestach, kde doteraz sú dvere zamknuté a utajené.

Obrázok blogu

P.S. : už len na dovetok pre fans Blahu, Fica, náckov, "vlastencov" a podobné typy : Tieto zmluvy sú výsledkom dlhoročných bilaterálnych dohôd a predchádzajúcich zmlúv a záväzkov. V tomto prípade sa pripomienkovala zmluva zhrnutá z dohôd a záväzkov z rokov 2016 až 2018 za čias SMER SD, tak poprosím všetky výtky smerovať na Súmračnú, prípadne Blahovi (vtedy predsedovi zahraničného výboru) na profil.

Obrázok blogu

MR. Žilinka , na FB ste s pátosom Boha nám , poddaným, dali najavo kam patríte. S mocou rastie chuť a s mocou rastie ego. A smailíky cez SMS chodia, potľapkania od GP Ruska tiež a nejaká krabica od šampanského isto "DPDčkou" prišla :) Happy new Year 2022...teda, prepáčte "Счастливый Новый год 2022"

Michal Porubän

Michal Porubän

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  50
  •  | 
  • Páči sa:  2 032x

...zrnko piesku s jedinecnou strukturou v mori dalsich miliard inych originálov, ich osudov a pribehov...Som kto som, so vsetkým dobrým aj tým menej, človek čo má rád úsmev...pozitívnu energiu...a verí, že vsetko sa dá ked sa chce.Fandím hokeju, futbalu a dobrému jedlu, používam kritické myslenie a nie, nie som neomylný :) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu