reklama

Myšlienky podľa pravdepodobnosti logiky

Úprimne: po prvom počutí som sa nad týmto pre mňa pomerne zvláštnym a nie celkom pochopitelným slovným spojením v duchu,

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

čo v duchu, nahlas rozosmiala. Nešlo mi do uší, nevedela som a doteraz vlastne neviem, čo vlastne znamená, veď keď si to rozoberieme, ani keby sme rozobrali jednotlivé slová, nevidím ich ani v jednom z nich, nieto ešte pravdepodobnosť. Tú by som si vedela predstaviť a dosadiť akurát tak v matematike, prípadne ešte v predpovedi počasia, v názve ktorej je už vlastne zakódovaná. Tak či onak, fakt, že si s tým neviem dať rady ja, ešte nič neznamená. Verím, že sa nájdu ľudia, ktorým je blízke, ba aj takí, ktorí s ním prichádzajú denno-denne do kontaktu, ktoré je podstatným článkom obsahu náplne ich práce. Dobre teda, nepochopila som to na prvýkrát, skúsim s odstupom času, konkrétnejšie približne dvoch hodín.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Skúšam sa teda opätovne zamyslieť, trochu si ponamáhať mozgové závity. Stále sa nachádzam v tej istej rovine, prešľapujem na tom istom mieste, nachádzam sa v tom istom bode ako keby som nevedela, čo s tým.

Logika, s ňou sa mi spája sled udalostí, založených na pravdivých základoch, podporený faktami. To je v poriadku. O pravdepodobnosti už reč bola, chýbajú už len tie myšlienky. Keď vo Vašom vnútri skrsne myšlienka, je jej logickým pokračovaním realizácia. No a práve som sama seba nachytala na hruškách, nechala som sa uniesť myšlienkami- nie je tam, aspoň ja osobne ju tam tentokrát nevidím. Ani ju ani pravdepodobnosť. A čo z toho vyplýva ? Ocitla som sa vlastným pričinením v akomsi virtuálnom začarovanom kruhu. Lenže, keďže som si ho vymyslela, musím sa s ním aj popasovať. Pred večierkou mi ostáva ešte trochu času.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Helena Michlíková

Bloger 
  • Počet článkov:  553
  •  | 
  • Páči sa:  201x

Zdravím! Volám sa Helena Michlíková, mám 45 rokov. Rada čítam knihy, aj v cudzích jazykoch. Navštevujem ŠJŠ Palisády, kde sa učím angličtinu a španielčinu, pričom by som získané jazykové vedomosti chcela v budúcnosti zužitkovať. Od 17 rokov som na invalidnom dôchodku a mám tým pádom dosť voľného času. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu