reklama

krabica..

Uz minule som si povedala, ze sa prestanem stazovat.. Zatial mi to velmi nejde, obcas mi nejaka ta staznost ujde.. Ale aspon tu na blogu by som mohla spomenut nieco mile co sa mi dnes stalo..

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Do kancelarie nasa sefka objednala nejake kancelarske potreby.. Kedze nam ich doviezol novy kurier zastal dost daleko od vchodu do nasej budovy a tak sme sa s kolegynou rozhodli, ze ved si to vynesieme aj sami..

Ked nas zbadal, neveriacky sa opytal, ci to zvladneme – su to dve krabice z coho jedna ma 25 kg.. Ja som samozrejme zamachrovala, ze ja to odnesiem, ved som uz co to odstahovala a tak som natrenovana.. J

Kurier vyzeral, ze mu taka odpoved staci a tak mi strcil tazku krabicu do ruk a uz odfrcal prec..

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Trocha dost som sa preratala a krabicu som niesla asi 10 metrov smelo v rukach, potom mi uz len padala a dohadovali sme sa s kolegynou ako to asi vyvlacime na prve poschodie bez vytahu..

V tom sa zjavil starsi pan, ktory prebehol cez celu cestu a z nicoho nic krabicu vzal a iba sa opytal kam ju ma zaniest.. Uplne v pohode krabicu odniesol na prve poschodie a tak ako sa zjavil, tak aj zmizol.. Stacili sme sa mu len podakovat..

Mozno, ze ini takychto ochotnych ludi stretavaju castejsie, mne sa to ale moc casto nestava a preto som bola velmi milo prekvapena – ze gentlemani este naozaj nevymreli..

Neviem sice, ci tento pan cita blog, ale aspon takto by som sa mu rada podakovala - tymto mozno pre niekoho nevyznamnym skutkom mi naozaj zlepsil den..

SkryťVypnúť reklamu
reklama

J

Dobromíra Mikičová

Dobromíra Mikičová

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  1x

mam rada: dve bodky, pisanie bez diakritiky, jesen, knihy, ciste ruky, film, stare domy, pochmurne lesy, vlasy v cope, humor, okuliare, lasku, zvuk britskej anglictiny, sny, rodinu, domace kolace, istotu, dazd, srbcinu, bose nohy, bavlnu, mesta, dediny, oblaky, listy, jazdu autom, ticho, varenie, kvety, prijemne hlasy, nemcinu,rozpravky, objatie...o a este aj diskusie.. som jana_eyre.. .) Zoznam autorových rubrík:  sukromneNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu