reklama

Šialenstvo, zvané celoplošné testovania občanov Slovenska, ktoré sa pripravuje.

Absurdnosti, ktoré sa v týchto dňoch dostávajú na verejnosť cez média, stále pribúdajú a pribúdajú. Koľko ich ešte bude?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Matovič plánuje uskutočniť celoplošné testovanie všetkých občanov Slovenska, aby sa zistilo, koľko ľudí je pozitívnych a koľko negatívnych. Celá táto iniciatíva Matoviča, je absurdný nezmysel a nemá vôbec opodstatnenie. Ak sa zistí určitý počet nakazených a nenakazených, neviem si predstaviť , čo bude ďalej. Tí , akože negatívni, môžu byť na druhý alebo tretí deň už nakazení, môžu nakaziť ostatných a ani o tom ani nemusia vedieť. A tých počet nakazených, môže geometricky rásť. Ak do toho pridáme skutočnosť, že ide zimné obdobie a možnosť nakaziť sa chrípkou, ani nehovoriac. Všetci , ktorí ochorejú na chrípku, budú zaradení do skupiny nakazených na C-19. V ambulancii všeobecného lekára, teraz poznajú len jedinú diagnózu – Covid – 19.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak sa pri druhom celoplošnom testovaní všetkých občanov Slovenska zistí, čo je veľmi pravdepodobné, väčší počet pozitívnych na C-19, Matovič a UVZ, resp. len UVZ, nariadi celoplošné očkovanie všetkých občanov Slovenska. Ak v čase celoplošného testovanie budú úmrtia, všetko sa pripíše na konto C-19. Pacient zomrel na C-19 a vôbec to nemusí byť pravda.

Celé toto absurdné celoplošné testovanie , je obyčajný biznis a neprinesie nič dobré. Áno, budeme vedieť, koľko ľudí je na C-19 pozitív a negatív. V rodine stačí jeden, aby bol nakazený a čo tí ostatní ? A ten nakazený , ani nemusí spočiatku vedieť, že je nakazený. Možno bude mať príznaky chrípky, ale teraz je to IN. Obvodný lekár rozhodne – máš Covid – 19, musíš ísť na testovanie, do karantény ap.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Keď si uvedomíme, že UVZ, tj. pán Mikas nariadil nosiť rúško , aj keď to môže u niekoho zhoršiť jeho zdravotný stav – pacient môže byť alergický, astmatické dýchanie a pre takýchto pacientov , to môže mať tragické následky. A kto bude vinný? Covid – 19.

Obrázok blogu
Milan Koval

Milan Koval

Bloger 
  • Počet článkov:  51
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Denno denne sme všetci konfrontovaní s udalosťami v politike, v poľnohospodárstve, školstve, zdravotníctve ap. Preto budem reagovať svojmi článkami na tieto oblasti. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu