reklama

Miliónový moment každý deň

V živote pátrame po dobrom pocite. Takom naozajstnom, kedy je srdce na mieste a duša spokojná. U nás nastáva pravidelne každý každučký deň.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Pochopia ma rodičia, ktorí, nech sú odkiaľkoľvek, majú akékoľvek starosti, radosti, záťaž, výzvy, pracovné povinnosti či osobné plány, ho zažívajú tiež.

Je úplne jedno aký jednoduchý a krásne slnečný bol Váš deň, prípadne, že sa celý deň mračilo dieťa, mama, otec, bola búrka nielen za oknami a možno, mooožno dokonca padlo nejaké to krivé slovo či hnevlivá po riťke. Či Ste s deťmi strávili celý deň po neprespatej noci, alebo prišli po práci domov a mali hodinové nasadenie, kým polovička spraví večeru, vykúpali sa v oblečení sediac vedľa vane v spŕškach zakázanej fontány...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak uspávate dieťa a ono sa zrazu uvoľní, zavrú sa očká, padnú všetky končatiny a prestane mrmlať zlatá pusinka, dych sa prehĺbi a krásne spravidelnie a zrazu je v izbičke božský pokoj. Taký ten naozajstný, ktorý Vás naplní a uvoľní... keď sa ním necháte presiaknuť a vstúpi aj do Vašej duše... tento moment je na nezaplatenie. A vždy bude, nech trvá do najdhšie.

Zuzana Minaričová

Zuzana Minaričová

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zena, ktora ma pocit ze je ina, presne tak ako vsetci ostatni. Amaterska ale o to vasnivejsia mamina, fotografka, kucharka, pisatelka, sportovkyna... Zoznam autorových rubrík:  PoetickySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu