reklama

Tamara "Tami" Heriban

Odjakživa som ťa ľúbila. Tak ako len človek plný citov dokáže. Britva, Mickey Mouse na tričku! Poznáte ju? Je úžasná! Ak nie, rada vás s ňou zoznámim.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Taminka, pamätáš na Johna a vašu pivnicu plnú tajomstiev? Tvoje červené saténové šaty s holým chrbátom mi navždy ostanú v pamäti! Takisto ako modlitby k mesiacu a jedenie postriekaných javorových listov. Nie, teraz viem, že by z nich nebol dobrý javorový sirup...Naučila si ma veľa. Asertivite, úcte a životu samému. Tomu, ktorého sa nadýchneš počas teplej májovej noci. Ak pri tom spievaš aj známu odrhovačku, viem, že je to tá správna frekvencia . Pamätáš na tú deku o polnoci v parku a zamilované smsky niekomu, kto o ne nestál? Ten plač a zúfalé výkriky si navždy zapämatám. Ale nespomínam v zlom, nie. Milujem tú drámu v spomienkach, a ty v nich vždy figuruješ. Vieš, ako moja mama hovorí: Vy dve ste stvorené jedna pre druhú a kopec iných frazeologizmov...Žijeme jedna druhú- a inak to nikdy nebude. Je to podobné ako nemôžeš hovoriť o Cruisovi a nespomenúť scientológiu alebo hovoriť o Marilyn a nespomenúť barbituráty alebo jej prsia. Milujem ťa a nikto a nič to nikdy nezmení.

Barbora Mindžáková

Barbora Mindžáková

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

MILUJEM ŽIVOT. Snažím sa stáť a nespadnúť, neprejesť sa lásky. Je jej okolo mňa veľa, niekedy až toľko, že neviem, či ju unesiem... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu