reklama

Je po voľbách

Krajina sa prebúdza z eufórie a ak R.Fico neposkladá vládu, hoci SMER vyhral musí odísť do opozície. Už sa nechávajú počuť aj predstavitelia novej pravicovej vlády a sľubujú priťahovanie opskov nielen nám, ale aj celej EÚ a odmietajú sa podieľať pomoci pre Grécko. Uvidíme, či nám bude lepšie alebo horšie. V každom prípade to určite bude zmena. Jediné čo v tejto chvíli viem, že opäť sa nepodarilo zodvihnúť enviromentálne povedomie obyvateľov Slovenska a Zelení zase neuspeli. Možno na to prídu až naši vnuci, že to nebola prehra len pre Zelených, ale pre všetkých slušných ľudí, ktorí chcú trvaloudržateľní rozvoj pre Slovensko, ochranu životného prostredia, lepšie vzdelanie pre svoje deti, lepšiu zdravotnú starostlivosť za menej peňazí... SZ s SDĽ ponúkla túto možnosť , ale voliči ju neprijali. Ja by som predsa len chcel poďakovaťaspoň tým, ktorí sa o zmenu týmto smerom pokúsili.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)
Obrázok blogu

Prekvapili sme celé Slovensko a za 5 mesiacov kampane sme vytvorili jednoliaty tím ľudí, ktorí chceli na Slovensku zmeniť stav a začali sme presadzovať myšlienky modernej európskej ľavice a zelených. Od začiatku sme hovorili, že náš cieľ je dlhodobý a že tieto voľby sú len začiatok, ale dúfali sme, že nás voliči podporia a posledné odhady agentúr nás v tom utvrdzovali.

No napriek tomu, že sme nakoniec nedosiahli vysnívaný výsledok, dosiahli sme úspech. SDĽ a SZ si vybudovali silnú pozíciu medzi ľuďmi a ako sme sľúbili - Nepoľavíme! Za slušnosť v politike sa oplatí bojovať viac ako kedykoľvek predtým! Pokračujeme ďalej v našej činnosti a pripravujeme sa na komunálne voľby. Verím, že sa nič nezmení a v mestách a obciach na Slovensku pôjdeme spolu a budeme mať úspech.

Máme čas na to, aby sme systematicky posilnili naše regionálne štruktúry. Máme skúsenosti a odhodlanie. Zostávame pri našich voličoch a nepoľavíme. Tento týždeň si vydýchnime a urobme analýzy toho, čo bolo dobré a čo vieme nabudúce robiť lepšie. Aby sme od budúceho týždňa mohli pokračovať v presadzovaní modernej európskej ľavicovej a zelenej politiky.

S pozdravom

PaedDr.Miroslav Gálik, koordinátor KZ SZ v BBSK

miroslav galik

miroslav galik

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Paeddr.Miroslav Gálik,kandidát č.100 do NRSR 12.6.2010 za SZ na kandidátke SDĽ(6), v 2009 kandidát do EP za SZ a do VÚC v BBSK za MOST-HÍD a SZ,pedagóg M-Zt na ZŠ , korepetítor TO a učiteľ hry na keyboard na ZUŠ vo Zvolene,poslanec MsZ vo Zvolene, predseda komisie ziv. prostredia a predseda vyboru mestskej casti Zvolen-Zapad, clen skolskej komisie a komisie ochrany verejneho zaujmu pri MsZ vo Zvolene,clen DR v MPBH a.s., folklorista/Ponitran, Zornicka, Marina.../, ekoaktivista, spolupracovnik s MVO: CEPTA, Zdruzenie Slatinka, Zdrave mesto, CKO, Klimaticka Aliancia...kandidát do VÚC v BBSK za liberálno eko alternatívnu koalíciu MOST-HÍD, Strana zelených Zoznam autorových rubrík:  greenspolitikaČernobylSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu