reklama

My neprokurátori nechápeme konanie i nekonanie niektorých prokurátorov.

Iba Boris Kollár vie vyhovieť všetkým, tak ako všetky vyhoveli jemu. Doteraz.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Chýba nám vysvetlenie nekonania po vražde Remiáša, únose Kováča ml., Ivanovi Lexovi a spol., Mečiarových amnestií, Trnkovi, Počiatkovi, Kaliňákovi, lietajúcom Vietnamcovi atď. Trochu veľa na chápanie normálneho obyvateľstva. Tak, ako to chápe 600 000 referendistov aj s prílohou. Rovnako, akože covid je iba chrípočka a Janko Kuciak chcel ublížiť Ficovi a spol.

Preto museli nastúpiť Brigády prokurátorskej / sudcovskej, policajnej/ práce, ako kedysi Brigády socialistickej práce a kolektívy na podporu vedenia. S vysokým napätím.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A verejnoprávny Rozhlas a Televízia verejno nesprávne selektujú správy, kriticky zamerané voči opozícii. Podľa ich vedenia, za ktorým sa tiež urobila červená čiara, miesto prievanu. Možno však ani nevedia, že sa zmenilo vedenie štátu, keď majú rovnaké príkazy od rovnakých ľudí.

Napríklad komentár profesorky Radičovej, puncovanej neplagiátorky /Slovenský rozhlas/ ku Správe prezidentky Čaputovej o stave republiky by sa mal vydať knižne aj ako povinné školské čítanie, alebo ho vytesať vedľa odkazu rímskeho cisára do trenčianskej skaly. Ale ak ste ho nepočuli, už ho asi počuť nebudete. Lebo RTVS...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zato o Plačkovej, Dominike a ďalších "celebritách" budete počuť denne. Aj v hitparáde najkrajších Narcisov nastal posun. Opáleného medicinmana vymenil náš Peťko, ktorého by chcela za muža tá najinteligentnejšia časť nášho ženstva a jej nemalá časť aj rodinne založeného Boriska. A Blaho sklonne na to dozerá majster kat - Fico.

A hrubé čiary nám pomohli k dnešným ús pechom. Komunisti použili a zneužili hlinkovcov, mečiarovci komunistov, Fico všetkých a Hlasisti Fica. A nikto nevyužíva potenciál nadpriemerne kvalitných, proti podpriemerne nekvalitným. Taká je hrubá čiara za zdravým rozumom. Bude aj Ficov návrat Pyrrhovým víťazstvom nad ním, alebo len pokusom o víťazstvo nad Matovičom a vrátením progresívneho Slovenska do hry?

Miroslav Lukáč

Miroslav Lukáč

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  285
  •  | 
  • Páči sa:  4 263x

Mgr.Miroslav Lukáč, narodený v Bratislave, absolvent FFUK.Podnikatel, ateista a prívrženec pravice, so skúsenostami z ciest do bývaleho ZSSR a na Balkán. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu