reklama

Čudné homosexuálne rodičovstvo

Pred malou chvíľou som čítal správu o ďaľšom neprirodzenom a škodlivom návrhu SaS. Týkal sa zvrátenej myšlienky adopcie detí homosexuálnymi pármi. Je to nevyhnutné? A je to potrebné ?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Chápem prípad, keď sa heterosexuálnemu páru narodí potomok, z ktorého vyrastie homosexuál. To sa stáva. Ale ako možno dopredu vedieť, že dieťa homosexuála, bude tiež v dospelosti prirodzene homosexuálne? Zveriť dieťa do výchovy homosexuálnym párom je porušovanie prirodzených ľudských práv dieťaťa !!! Na výchovu v prirodzenej rodine heterosexuálneho páru. Veď vieme, že väčšina z nás - aj tých, čo homosexuálov podporujú - sme vyrastali v rodinách heterosexuálnych párov !!! Práve rodinný život heterosexuálnych manželov je školou medziľudských vzťahov aj medzi mužmi a ženami. To homosexuálne partnerstvo poskytnúť nemôže!!! Takže homosexuálne registrované partnerstvo v prípade adopcie dieťaťa porušuje ľudské práva dieťaťa na prirodzenú výchovu a prípravu na život medzi ľuďmi !!!

Miroslav Priecel

Miroslav Priecel

Bloger 
  • Počet článkov:  161
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek,kresťan-katolík,Božie dieťa s mnohými chybami a slabosťami; spisovateľský začiatočník, ktorý sa chce stále zlepšovať. Zoznam autorových rubrík:  vieradomácnosťvzťahyŠportpolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu