reklama

Zbytočné Referendum?

V návrhu celoštátnej Stratégie ľudských práv sa venuje právam LGBTI vyše 100 strán textu. Do tejto stratégie bolo natlačených mnoho vecí, ktoré sú veľmi kontroverzné. Táto skutočnosť podnietila nesúhlasné aktivity veľkej časti našich občanov. Je teda zbytočné?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

 Predstavitelia LGBTI radi argumentujú svojimi ľudskými právami. Pre niektorých ( ! ) je to zásadná otázka, a cítia sa utlačovaní, ak ich sexuálnu orientáciu väčšinové obyvateľstvo neprijíma. Síce nie sú nijaké zákony v našom štáte, ktoré by diskriminovali, či perzekuovali osoby s homosexuálnou orientáciou. Ale predstavitelia LGBTI si vynucujú spornú " stratégiu" ľudských práv ustanovujúcu neprirodzené práva na úkor postavenia prirodzeného manželstva a prirodzenej rodiny. LGBTI argumentuje naliehavosťou tejto témy v živote našej spoločnosti. Predstavitelia SMERu populisticky spracovali túto tému v spornej "stratégii". Ak zoberieme pomer počtu osôb s nehomosexuálnou orientáciou ku počtu osôb LGBTI, ktorých sa " stratégia" dotkne, prídeme ku tomu, že Ficova vláda považuje problémy LGBTI ( asi 4 % obyvateľstva) za dôležitejšie ( 105 strán textu v "stratégii" ) ako problémy sociálne slabých rodím, starých ľudí, mládeže ...., ktorých je omnoho viac, ako 4% LGBTI ! 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Takúto "socialistickú" vládu potrebujeme? 

  Hysterické odozvy LGBTI na Referendum sú len dôkazom toho, že si sami uvedomujú neprijateľnosť svojich argumentov!
 Preto sa LGBTI boja Referenda !!! Preto aj bojujú proti Referendu !!! 
  Keby si LGBTI boli istí spravodlivosťou svojich požiadaviek, tak by boli radi, že bude Referendum!
Lebo sa na Referende vysloví názor občanov Slovenska ! A teda svoj názor vyjadrí aj viac ľudí, ako 4% LGBTI, ktoré chce diktovať Slovákom! 

Preto, vážení občania Slovenska, poďte vysloviť v Referende svoj názor na diktát LGBTI !

 Slovensko a naše rodiny to potrebujú !!! 

Miroslav Priecel

Miroslav Priecel

Bloger 
  • Počet článkov:  161
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek,kresťan-katolík,Božie dieťa s mnohými chybami a slabosťami; spisovateľský začiatočník, ktorý sa chce stále zlepšovať. Zoznam autorových rubrík:  vieradomácnosťvzťahyŠportpolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu