reklama

Čo je a čo bude...

V súčasnosti v spoločnosti veľmi rezonuje oblasť aktivít LGBTI. Časť z nich je zastrešená GENDER ideológiou. Niektorí sa na ne pozerajú ako na niečo veľmi pokrokové a hodnotné. Aké však z toho budú dôsledky? Aký vývoj možno očakávať? Má to budúcnosť?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Väčšina politikov berie svoje povinnosti pomerne vážne. Aj na úrovni Európy. Majú zodpovednosť, ktorú nie je ľahké niesť. Majú zodpovednosť za budúcnosť celých národov. Preto pripravujú a predkladajú parlamentom jednotlivých krajín svoje návrhy zákonov a nariadení. Demokracia, aj keď niekedy kríva, predsa len ako-tak funguje. Pri tom sa riadia často populistickými myšlienkami a zámermi. Dôležitosť záležitostí a potrieb národov posudzujú krátkozrako. Parlament EU sa zmenil na populistické Eldorádo dobrodružných politikov typu Lunacek a Estrela. Snažia sa vyvolať dojem, že im ide o ľudské práva LGBTI. To sa ukázalo v ich správach pre Parlament EU. Dôsledkom je podkopávanie inštitútu manželstva dvoch heterosexuálnych jedincov. A takto podkopávajú aj inštitút prirodzenej rodiny. Pritom prirodzená rodina je najlepším základom pre budúcnosť Európy. Veď tu vyrastá najviac daňových poplatníkov Európskej únie ! 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Aj na Slovensku sa preberá mnoho dôležitých dokumentov. Vláda predkladá jeden návrh za druhým, vydáva stratégie s dlhodobým dosahom na celú spoločnosť. Veľmi medializovaným bol aj Návrh celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv v Slovenskej republike, ktorý neuvážene nadhodnotil práva LGBTI na úkor prirodzených práv a stability rodín heterosexuálnych párov. Taktiež nebral do úvahy prirodzené práva rodičov na výchovu svojich detí v sexuálnej oblasti, ale pretláča protiprirodzenú GENDER ideológiu. Ideológiu, ktorá ohrozuje mravný vývoj detí, a ich budúce šťastie. Ak sa takáto ideológia predsa len zavedie do škôl, bude to mať veľké dôsledky! Aj čo sa týka volieb. Ľudia nie sú až tak veľmi osprostení, ako si to niektorí novinári a politici myslia.
 Veľmi ľahko si ľudia porátajú, že ak sa bude pretláčať GENDER ideológia do života našej spoločnosti - bude to mať za následok veľké ohrozenie populačného vývoja spoločnosti! Kto bude robiť na dnešných krikľúňov GENDERideológie? Ak sa nebudú rodiť zdravé deti so zdravým psychickým a morálnym životom - nikto nebude plniť poriadne dôchodkové fondy! Kto bude potom voliť socialistických politikov, ktorí len podporujú protiprirodzenú ideológiu ? Kto bude podporovať GENDER? LGBTI sa postará o nových platiteľov daní? Zo skúmaviek? Kto má na to, aby platil ťažké tisíce eur na "skúmavkových" ľudí? Demografickú krízu umelými oplodňovaniami nezvládneme!!! Toto propagujú novinári a politici? Toto má byť budúcnosť Európy? 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Politika LGBTI a Gender ideológie a ich podporovanie vedie ku zhoršovaniu demografickej krízy!

 

V Dánsku si to uvedomili! Viac na: https://www.lifenews.sk/node/8251/ 

 

 

 

 

 

 

Miroslav Priecel

Miroslav Priecel

Bloger 
  • Počet článkov:  161
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek,kresťan-katolík,Božie dieťa s mnohými chybami a slabosťami; spisovateľský začiatočník, ktorý sa chce stále zlepšovať. Zoznam autorových rubrík:  vieradomácnosťvzťahyŠportpolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu