reklama

Marenie Referenda je, myslím, trestné !

Všetci odporcovia Referenda nariekajú dopredu nad stratenými miliónmi Eeur za neplatné referendum, ale sami odhovárajú ľudí od účasti v tomto Referende! Je to v poriadku?...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Myslím, že takto maria výsledok Referenda za rodinu. Ak sa nemýlim, takto vlastne maria celé Referendum ! Obviňujú druhých z toho, čo sami cielene sledujú!

Ak by im záležalo na prejave verejnej mienky, a nepohŕdali by občanmi Slovenska... Ak by si boli istí svojou pravdou, tak by sa Referenda nebáli, ale by podporovali demokratické právo občanov Slovenska vyjadriť svoj názor. Napriek tomu vás odrádzajú od vášho práva vyjadriť svoj názor, a takto - demokraticky mať účasť na demokratickom rozhodovaní vo veciach verejných, ktoré sa týkajú nás všetkých! Najmä budúcnosti našej a budúcnosti našich detí! 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aj preto sa zúčastním Referenda za rodinu!

Aj preto vyjadrím slobodne svoj názor, a nedám sa znechutiť totalitnými politickými manévrami odporcov Referenda, ktorých manipuluje LGBTI-lobby.

V Referende za rodinu hlasujem 3x ÁNO !

Miroslav Priecel

Miroslav Priecel

Bloger 
  • Počet článkov:  161
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek,kresťan-katolík,Božie dieťa s mnohými chybami a slabosťami; spisovateľský začiatočník, ktorý sa chce stále zlepšovať. Zoznam autorových rubrík:  vieradomácnosťvzťahyŠportpolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu