reklama

Život alebo smrť

Ilúzia alebo bohapustá desilúzia

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Niekedy je ťažké definovať oba tieto pojmy ako život alebo smrť či dokonca ilúzia alebo desilúzia. Zamyslite sa nad tým. Sú to skutočné (slová) veci a svojim významom predstavujú aj reálne možnosti prehodnocovania vlastných rozhodnutí v tomto svete či živote? 

Každý určite pozná tie rozprávky a ,,skutočnosť" , ktorú Nám už od útleho veku vštepujú Naši rodičia, že všetko sa dobre skončí a všetko má svoj šťastný koniec. Tak ako každý koniec v rozprávke sa končí štastne. No je tomu naozaj tak? Skratka žiadny rodič nemôže za to, že chce chce pre svoje dieťa len to najlepšie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bohužial sme len bezduchou formou života s vlastným rozumom a myslením. Tak ako sa vyvíjali jednobunečné organizmy s atómov a protónov, s obyčajných molekúl, slovensky povedané s primitívnych organizmov, tak isto sa vyvíjame aj my. Tým že dospievame sa vyvíja aj Náš mozog. Zmení sa Náš pohľad na svet. Začneme si utvárať dôležité obrazce ohľadom svojej existencie či smrti. 

Snažíme sa častokrát žiť podľa toho ako Nás učili Naši rodičia. No je to naozaj život či len obyčajné prežívanie. A je smrť naozaj taká hrozná? Položte si najprv túto otázku a potom začnite premýšlať o ďalších veciach. Veď ako sa píše v biblii, že smrť býva vykúpením pred utrpením a bolesťou. Tak kde je v skutočnosti pravda? Tak na to ja osobne nepoznám odpoveď ale viem len jedno. Je úplne jedno ako trávite svoj tzv. ŽIVOT, či ste nejaký dobrodruh, človek čo pomáha každému, ste milý a mnoho iného alebo či ste zlý, vrach alebo zlodej. Každý z Nás raz zomrie. Bezohľadu na to aký život žil...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Takže je naozaj existencia ľudstva ilúzia či pravdepdobne desilúzia¿ Na toto si každý z Nás musí odppvedať sám......

Miroslav Tóth

Miroslav Tóth

Bloger 
  • Počet článkov:  2
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som len obyčajný mladý týpek ... ktorý možno spravaním pripomína bezduché stvorenie bez zmyslu života a bez ambícii... a kaźdý ma len odsudzuje...,..... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu