reklama

2013

Áno je koniec roka 2013 a treba spraviť bilanciu tohto "skvelého" roka . Je to síce gýčové jak prasa, ale let´s do it !!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tento rok som začala v Londýne, držiac kamarátke vlasy keď vracala, a "ako na nový rok , tak po celý rok" , myslela som na to celý rok a nič také sa už nestalo. 
Ale v podstate sa toho stalo celkom dosť. Stihla som byť v UK, "pracovať" v Holandsku a žiť v Nemecku. Nájsť si na Slovensku svoju prvú prácu, o polroka z nej odísť a o 2 mesiace sa tam zase vrátiť. Zachrániť život šteniatku z igelitky, z ktorého je teraz zdravý maxi pes. Zamilovať sa a skončiť so zlomeným srdcom. Byť na veľmi veľa koncertoch. Na festivaloch. Prežiť v zdraví oslavu mojej 20-tky. Opiť sa a mať opicu (e). Vykopnúť najlepšiu kamarátku na odchod do UK. Vyroniť oceány sĺz, ale aj darovať (dúfam) stovky úprimných objatí a úsmevou. Byť bútľavou vŕbou pred desiatky ľudí. Dozvedieť sa neskutočné množstvo tajomstiev. Dostať svoje prvé Dr. Martens botičky ♥ . Doplniť dalšie 2 kérky na mňa. Zväčšiť tunel v uchu. Množstvo hádok, buchnutí dverí a ospravedlnení. Schudnúť a zase pribrať. Dostať 1 jedinú facku. A prežiť dokonalé Vianoce.. bez snehu.


Takže 2♥14 please be good !!! [/content>

Monika Bírová

Monika Bírová

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Občas šialená, niekedy drzá, možno perfektná. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu