reklama

Eriksson rozmýšla....

Anglický tréner Sven Göran Eriksson sa musí pred posledným vystúpením svojho tímu proti svojim krajanom zo Švédska rozhodnúť, či nasadí v predchádzajúcich zápasoch žltou kartou potrestaných Franka Lamparda, Stevena Gerrarda a Petera Croucha. "Ak by sme súrne potrebovali výhrať v tomto zápase, nastúpili by určite. V zápase však relatívne nejde o nič," povedal Eriksson.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Podľa britských médií absentovať bude Gerrard a takisto pravdepodobnou alternatívou je postavenie Wayna Rooneyho namiesto Croucha. Alternatívou za Gerrarda je Owen Hargreaves, poprípade Michael Carrick. "Mám v tíme troch hráčov potrestaných žltou kartou, ale všetkých troch zo zostavy určite nevynechám. Možno jedného alebo dvoch," vyhlásil Eriksson.Fanúšikovia najviac túžia po tom, aby Rooney nastúpil od začiatku zápasu. Po 33 odohraných minútach v stretnutí proti Trinidadu a Tobago sa vraj na problémy s vyliečenou nohou nesťažoval."Vyzerá to dobre. Hovoril som s ním aj s lekármi a žiadna negatívna reakcia z inkriminovaného miesta sa neobjavila. Povedal mi, že je schopný odohrať 90 minút. Rozmýšľam nad tým, ale ešte som sa nerozhodol. O tom, že je schopný hrať, mi hovorí už tri týždne. Rooney aj Owen potrebujú ešte zápasovú prax a hrať s dvomi hráčmi, ktorí nemusia vydržať až do konca, je riziko," povedal Eriksson. Dalším hráčom, ktorý by mal zostať na lavičke je obranca Ashley Cole, ktorého pobolieva nedávno zranený členok.

Štefan Móric

Štefan Móric

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som 54-ročný invalidný dôchodca z Kežmarku,zaujímam sa o futbal,hokej a iné športy.Takisto je mojim kocíčkom svet počítačov,ako aj iných digitálnych zariadení. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu