reklama

Bolo raz jabĺčko

,,Bolo raz jabĺčko krásne, malo líčka červené, jeho jasná farba žiari, mamka daj ho mne."znie z detskej izbičky. Zrazu sa zmení verzia a Hanka /vek 5 rokov za dverami/ začne: ,, Bolo raz ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja..."  a takto pokračuje dobré tri -štyri minúty. V hlave sa mi už zablokovala klapka - prijímať - a tak vravím ,,Ježiši Hanka prestaň už!" Nasledovalo vysvetlenie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

,, Mamina, počkaj nech dokončím." a pokračovala. ,,Ja-ja-ja-ja-ja-jab-jab,jab, jabĺ,jabĺ,jabĺ...". Terezka aj ja plné očakávaní a už aj trochu nervózne z Hankinej predprípravy - sme na ňu zvýšili hlas : ,,No Hankaaa!!!"

Hanka na nás s úsmevom : ,,Hrbolatá cesta, seká to" a rehoce sa.

Po chvíli opakuje prvú slohu, už od slova jabĺčko a keď dospieva vraví: ,, Už som tú špinu z toho cédečka zotrela, bol tam otlačený celý prst."

Pieseň mohla pokračovať." s rehotom sa na mňa otočí a vravi: ,, Veď fór, chápeš?Či?" 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Musela som súhlasiť a zasmiať sa s ňou. S Terezkou sme na seba pozreli, pokývali hlavou a skonštatovali, že Hanka je proste ,,DŽOUKERKA".

Stanislava Mrázová

Stanislava Mrázová

Bloger 
  • Počet článkov:  54
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek, ktorý verí, že najväčšia moc človeka, je slobodná vôľa.Že myšlienka tvorí a nič v živote, nie je isté. Som viac realistická ako pozitívna..ale verím, že realita má ešte stále viac pozitív ako tápania v sivej. Stále od začiatku a stále neústupčivo začínam veriť v človeka a pokaždé keď padnem, to skúšam znovu..veď predsalen som človekom a mám tú moc, vždy sa rozhodnúť. Zoznam autorových rubrík:  detskými očami - rozprávkovoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu