reklama

Pozri, aký krásny je ten svet

Mladšia dcéra ma chytila okolo krku, zodvihla mi druhou rukou bradu, aby som pozerala hore, zadívala sa smerom na strop, presnejšie do pravého rohu obývačky a vraví: ,, Pozri mami, vidíš to? " Pýtam sa: ,,Čo presne mám vidieť?" Pýta sa znovu a teraz nežnejšie, ale o to nástojčivejšie: ,, Pozri vidíš ten krásny svet?"

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Musím sa priznať, to nie ja učím deti chápať ako funguje a má fungovať tento svet. Ale to oni mňa učia ako sa mám na tento svet pozerať. Vysvetlila mi, tou malou ručičkou, že tam v diaľke sú vysoké stromy a víly, obri a lietajúce koníky. Že tam je možné všetko.

Nakazila ma natoľko tým ako ,,by chcela aby to vyzeralo", že dnes si od rána predstavujem, ako kráčam po starej spustošenej záhrade a na jej konci nájdem starú rozpadnutú bráničku, za ktorou existuje čarovný svet plný všetkých tých krásnych bytostí, ktoré pre našu hlúposť nevidíme.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ďakujem Hanka, už vidím ,,aký krásny je ten svet."

Stanislava Mrázová

Stanislava Mrázová

Bloger 
  • Počet článkov:  54
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek, ktorý verí, že najväčšia moc človeka, je slobodná vôľa.Že myšlienka tvorí a nič v živote, nie je isté. Som viac realistická ako pozitívna..ale verím, že realita má ešte stále viac pozitív ako tápania v sivej. Stále od začiatku a stále neústupčivo začínam veriť v človeka a pokaždé keď padnem, to skúšam znovu..veď predsalen som človekom a mám tú moc, vždy sa rozhodnúť. Zoznam autorových rubrík:  detskými očami - rozprávkovoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu