reklama

Článok o nás ženách a našej snahe očariť opačné pohlavie

Možno si teraz moje milé Betky povzdychnete a poviete si: „Tak toto dôverne poznám.“ Nie ste samé.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Nedávno som googlila  a snažila som sa nájsť nejaké triky a typy ako zaujať muža. Bola to číra zvedavosť, čo ma k tomu dohnala. Za pár minút som našla toľko článkov, rád a tipov, že by som mohla na túto tému vydať tri zväzky. Niektoré ma pobavili, iné ma pobúrili a ďalšie unudili na smrť.

Tu sú perličky od expertiek na vzťahy, ktoré tieto rady buď krvopotne vymysleli, zažili alebo proste opísali od nejakej inej „expertky na vzťahy“, ktorá ich tiež od niekoho opísala:

1. Zdieľajte s ním jeho športové nadšenie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Musíme si uznať, že mnohé z náš športu vôbec neholdujú a jediný „šport“, ktorý sme ochotné praktizovať , je v posteli s naším drahým a ten sa bohužiaľ v telke nevysiela a nenájdeme ho ani v športovej prílohe. V tomto prípade si nerobme žiadne ilúzie. Na športe vzťah nestojí, okrem prípadov, keď je váš priateľ aktívny športovec a núti vás vyrábať transparenty so sloganom: SLOVAN DO TOHO. Tu vám nezostáva nič iné len si zájsť do papiernictva.

2. Muži majú radi prirodzenú krásu

Myslím, že sa tým myslia naši otcovia, bratia alebo najlepší kamaráti, ktorí vás už stokrát videli bez mejkapu a s vašimi vyrážkami si vypestovali trvalý vzťah. Obyčajný muži  však nedostatky znášajú ťažšie. Preto si prirodzenosť nechajte doma a na verejnosť sa pretrite nejakým kvalitným prípravkom. Ešte som totiž nevidela muža, ktorý by balil dievča s indickou vyrážkou na čele.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

3. Buďte sama sebou

Málo mužov ocení našu úprimnosť a osobnosť na prvýkrát. To, že prejavíme na začiatku, s kým má vlastne do činenia, môže spôsobiť útek a la Julia Roberts na motorke, koni alebo v dodávke UPS. Nechcem vás tým milé Betky navádzať na klamstvá, ale všetko má svoj čas. Spoznávať vás môže predsa aj po svadbe.

4. Správajte sa ako korisť

Prepáčte milé expertky, ako čo? Nie som žiaden objekt s terčom na chrbte. Mňa teda nikto vykosťovať nebude. Áno, muži radi lovia, ale nie korisť, ktorej z tváre kričí: „Ulov ma, som hneď tu, sama sa okorením aj upečiem.“ Vlastne celé to s tým lovením mi príde dosť prízemné, a to nie som žiadna feministka. Ženy, ktoré patologicky hrajú rolu koristi patria do džungle a nie do reálneho sveta.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

5. Choďte naňho cez priateľov

Dotyčná tým zrejme myslela, že pestovanie si priateľstva s jeho kamarátmi, vás v jeho očiach vynesie o nejaký ten level vyššie. Snažiť sa o priazeň jeho kamarátov však nezaručuje, že sa tak aj stane. Jedna moja kamarátka sa tak veľmi snažila o priazeň najlepšieho kamaráta jej priateľa, že namiesto upevňovania vzťahu s Karolom č. 1 skončila upevňovaním vzťahu s Karolom č. 2. Ďalšia známa zažila opačný prípad, keď svojou snahou s každým vychádzať ju za jej chrbtom začali volať „vtierka.“ Akákoľvek snaha nás len vyčerpáva a odvádza našu pozornosť od vecí, ktoré sú dôležitejšie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

6. Nehrajte žiarlivú harpyu

Koho??? Jáj tú ženskú, čo jačí, keď jej muž okato flirtuje s nejakou inou ženou (nedajbože ak je to naša kamarátka)? My ženy sme ako vysoko funkčné radary. Vieme skoro okamžite odhaliť mužské ťahy (možno preto, že sú príliš leniví, aby menili svoje „osvedčené taktiky“). Osobne sa mi už stalo, že som bola s von s mužom, ktorý má lámal pár týždňov a po pár minútach bol schopný prepnúť na režim „hladného vlka.“ Tým nadväzujem na bod č. 4: Správajte sa ako korisť. Práve preto odmietam hrať túto lacnú rolu pre pár okamihov pozornosti.

 Blá, blá, blá. Rada by som pokračovala, ale zo všetkých tých rád sa mi všetko začína pliesť. Občas mám pocit, že všetky naše snahy končia pri snažení sa. Možno sa všetky tie pseudo-expertky snažia svojimi radami skutočne pomôcť ženám, ale čas od času by si to mali aj reálne vyskúšať. Lebo radiť a riadiť sa tým sú dve odlišné veci. Takže milé Betky, kašlite na všetky princípy a morálne rady a robte si to po svojom. Lebo len vy viete aké ste a čo ste ochotné pre muža spraviť.

Radka Mydlarčíková

Radka Mydlarčíková

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som veľkou neznámou aj pre seba samotnú. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu