tak ten tieň ma doviedol k myšlienke zrovna v čase keď som spal. Bol som donútený prerušiť túto bohulibú činnosť tým, že sa pôjdem proste napiť. I vstal som, nezažínajúc svetlo som sa vybral do kuchyne, kde som opäť zvolil ako najmenšie zlo ,berúc ohľad na svoje rozospalé oči, variant zhasnutého svetla. Odhodlaný dať švédske Örnčööö z Ikea som sa rozšmátral rukou po linke a hľadal svoj bezodný pohár, žiaľ bezvýsledne. Kompromis bol sirup. A tu sa dostávam ku gru celého toho tohto a to jest SIRUP. Aký je vlastne klasický postup pri výrobe toho lahodného nápoja? Neviem ako vy, tým myslím Vás, tí ktorí to čítaju, ale ja som čo sa týka sirupu dosť staromódny. Vezmem pohár (zodný), mrsknem doň sirup a potom vodu. Ibaže takto to spraví človek za ideálnych podmienok t.j. keď vidí. Moja otázka znie: Ako pripraviť sirupový nápoj za tmy aby chutil??? Chce to snáď roky praxe? Podvádzať? Alebo vari nepiť sirup??? Neklesajme na duchu vážení. Podľa mňa to chce len správny odhad, poznať prietok vody z vášej vodovodnej batérie a v neposlednom rade vedieť ako rýchlo sa leje váš sirup. Ja osobne viem, že jedno naklonenie tak na 45° po dobu, ktorú sa neodvážim odhadovať, mi zabezpečí vyváženu chuť lesných plodov, ktorá nebude ani moc silná a ani moc slabá...
Áno áno aj na takéto veci mýslím o neviemkoľkej ráno tesne pred tým ako sa zobudím už naostro, neviem
či je 2x (čítaj dvakrát) výhra mať takéto myšlienkové pochody, každopádne nemám na výber...
4. jan 2008 o 23:57
Páči sa: 0x
Prečítané: 667x
Dodatočný rozbor problému, ktorý bol kedysi považovaný za primárny
Minule som šiel takou tmavou uličkou a tak som sa zľakol, hoci to nebola veľká žaba, taká maličká, ale ten tieň čo vrhala...
Písmo:
A-
|
A+
Diskusia
(7)