reklama

Oficiálne zahajujem prevádzáný vykonáváná Vánóc jako takých

Predstavte si vianočnú atmosféru:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (32)

V kuchyni je po členky múky a všetky dvierka sa lepia od čokoládovej polevy.
Z vedra v kúte vytŕča kaprov chvost. Odsúdenec musel nachvíľu opustiť celu , aby sa tam mohli debordelizovať jeho fanúšikovia.
Premýšľame, ktorý kus nábytku oželieme, aby sa nám dnu vošiel strom, skutočne len o trošku mladší brat toho z námestia.
Vo vianočnom aranžmá na stole sídli rota vojačikov, ktorí sú vraj v džungli.
Z dreveného Betlehemu sa stratil Ježiško, tak tam dali sloníka z kindervajca, v domnení, že si to nikto nevšimne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už sme sa potlačili v hypermarketoch, zbežne analyzovali vianočné trhy, navštívili všetky odnože Dráčika a všetkých, čo sa na neho podobali, nakúpili toľko ovocia a pokus-omylov v sáčkoch v dobrej viere, že návštevy prídu hladné, zadovážili toľko alkoholických nápojov, že by si každý odniesol svojho orangutána...

Len jedno ešte zostáva. Zaželať.

Prv, než sa vzchopím urobiť veľmi pôsobivú powerpointovú prezentáciu svojho vianočného priania, idem zaželať všetkým Vám, ktorí ma čítate.

To, čo chcem povedať v prvom rade, je veľké ĎAKUJEM. Verím, že tí, ktorí ma poznajú vedia, že to myslím vážne.
Každý názor, každú námietku, každé uznanie, každé protirečenie si veľmi vážim. Komunikácia ľudí obohacuje. Som presvedčená, že schopnosť ľudí, vymieňať si informácie, vedie k tomu, aby si porozumeli, aby sa jeden od druhého niečo naučili, aby precítili, aby pochopili.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ďakujem všetkým tým, čo ma zasvätili do svojich životov, aj keď som mala niekedy pocit, že nakúkam kľúčovou dierkou a oceňujem Vašu odvahu a úprimnosť.

Ďakujem všetkým, ktorým osud tejto krajiny nebol ľahostajný a slovom bojovali proti neprávu a dodávali istotu iným, že so svojim názorom nie sú opustení.

Ďakujem aj tým, ktorí sa angažovali v diskusiách.
Ja viem, často sa do vás navážame. Anonymní.

Vidím vo vás lakmusový papierik. To, čo človek nemôže alebo nechce vysloviť pod svojou fotkou a plným menom, to vyjadrí ako noname. Rozčúli sa, vypustí paru, chrstne nám svoj názor do tváre. Tak ako si ho myslí, neprifarbený, neštylizovaný. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Vám všetkým chcem poďakovať za priazeň, za to že ste čítali to, čo som ťukala do klávesnice, za vaše názory a pripomienky, ktoré ma posúvali ďalej.

Ďakujem za blízke priateľstvá a spriaznené duše, ďakujem, že som sa dozvedela o ľuďoch s veľkým srdcom, ďakujem, že som spoznala tých, ktorí svoju prácu berú ako poslanie.

Všetkým Vám želám krásne sviatky a šťastnejší nový rok!

Idem pozametať múku, zabiť kapra, zabaliť darčeky do farebného papiera, vyberiem sloníka z jasličiek, no aj keď budú jasličky u nás prázdne,som si istá, že Ježiško príde.

Nech Vám pod stromček prinesie pokoj!

Všetkým Vám želám krásne Vianoce! 

Natália Blahová

Natália Blahová

Bloger 
  • Počet článkov:  369
  •  | 
  • Páči sa:  49x

Som sociálna poradkyňa. Ľudské práva, práva dieťaťa, rodinná a sociálna politika sú témy, ktorými sa zaoberám celý svoj pracovný život. Túžim po slušnom štáte, ktorý by fungoval pre ľudí a myslel aj na tých najslabších. Zoznam autorových rubrík:  RodinaúvahyPoéziapocitovkyknižnicaKomentáreu násPolitikafotonezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu